Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oki bo się zdenerwowałam, zadzwoniłam do luxmedu po te badania to baba wpisała z terminem ważności do dziś, tłumacze jej ze to na czczo i ze laboratorium zamknięte to nie docierało do niejAż takiego doświadczenie nie mam, ale jak robiłam toksoplazmozę, hcv, jeszcze różyczkę itp. to jak pytałam w laboratorium do kiedy mam czas, to Pani poinformowała mnie, że nie ma znaczenie, mają być po prostu zrobione no takie są wymogi, ale określonego czasu nie ma
Kurcze proszę nie porównujcie innych osób do Myszy/ Natalii bo to jest krzywdzące…Dobra dziewczyny ,macie żal i ok. Ale kto pamięta Mysze/Natalie ? Stąd taka decyzja. Po akcji z Myszą dodało się nagle chyba 5nowych osób .nagle. Co miałyśmy myśleć. Dużo z Was dołączyło później akurat po krzywej akcji z Natalią.
Kończąc ten wątek dodam tylko że właśnie chodzi o pominięcie dziewczyn które już wtedy były na forum i które się udzielałyDobra dziewczyny ,macie żal i ok. Ale kto pamięta Mysze/Natalie ? Stąd taka decyzja. Po akcji z Myszą dodało się nagle chyba 5nowych osób .nagle. Co miałyśmy myśleć. Dużo z Was dołączyło później akurat po krzywej akcji z Natalią.
WZW B, różyczka, warto sobie zbadać cytomegalie czy masz przeciwciała, kiła, HIV, dobrze jest znać grupę krwiPytanie do bardziej doświadczonych mam, upłynął mi 10 tydz, czy to wpływanie na badania ? Jutro dopiero idę na toksoplazmozę i we, hcv