Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też jeżeli będzie wszystko okej na wizycie to też przechodzę na L4Widzę że chyba tylko ja już jestem na l4, ale w mojej pracy, przy tych nerwach i stresie od razu wolałam iść. A czuje takie zmęczenie, codziennie, że mogę ciągle spać i leżeć.![]()
Hej. Ja szłam w 5+6tc i już wtedy lekarz potwierdził ciążęHej dziewczyny, aktualnie jestem w 4 tygodniu + 4 dni. Zrobiłam badanie beta hcg (przyrost wydaje się ok):
17.08 - 54
19.08 - 145
21.08 - 459
Kiedy umówić się na pierwsze USG?
Jest to moja pierwsza ciąża i bardzo się stresuję czy wszystko jest ok.
Z góry dzięki za odpowiedź.
I jak?Woda morska do nosa, i jakieś domowe herbatki z cytryną miodem, mleko z miodem.
Ktoś dziś ma wizytę?
Bo ja mam i się strasznie stresuje![]()
Myślę że jak nic się nie dzieje to ok 7-8 tydzień.Hej dziewczyny, aktualnie jestem w 4 tygodniu + 4 dni. Zrobiłam badanie beta hcg (przyrost wydaje się ok):
17.08 - 54
19.08 - 145
21.08 - 459
hej, skoro to u Ciebie 4 tydzień, to na pewno masz termin na marzec?Hej dziewczyny, aktualnie jestem w 4 tygodniu + 4 dni. Zrobiłam badanie beta hcg (przyrost wydaje się ok):
17.08 - 54
19.08 - 145
21.08 - 459
Też jestem na zwolnieniuWidzę że chyba tylko ja już jestem na l4, ale w mojej pracy, przy tych nerwach i stresie od razu wolałam iść. A czuje takie zmęczenie, codziennie, że mogę ciągle spać i leżeć.![]()
raczej napisała tutaj, bo mamy największą liczbę komentarzy na tym wątku i chciała uzyskać odpowiedź szybciejhej, skoro to u Ciebie 4 tydzień, to na pewno masz termin na marzec?
aaaa Ok, myślałam, że pomyłkaraczej napisała tutaj, bo mamy największą liczbę komentarzy na tym wątku i chciała uzyskać odpowiedź szybciej![]()
Ja przechodzę na L4 od 1 września. To będzie wg om 11+5Ja też jeżeli będzie wszystko okej na wizycie to też przechodzę na L4![]()