Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tak w poprzedniej ciąży miałam konflik o imię ze wybraliśmy tydzień przed dopiero i to w sumie tylko dlatego ze musieliśmy ale nie czuliśmy tego imienia wspólnie na 100%Jak na razie nie myślę o imieniu bo mamy konflikt z mężem jeśli o to chodzia że płeć póki co jest nie znana to się wstrzymujemy. Jak powiemy dzieciaka to może one nam coś pomogą wybrać. Zobaczymy
![]()
Jak nic nie wymyślimy to będę chciała dać na imię tak jak moja babcia albo dziadek mojego męża, wszystko zależy kto tam się chowa.Ja tak w poprzedniej ciąży miałam konflik o imię ze wybraliśmy tydzień przed dopiero i to w sumie tylko dlatego ze musieliśmy ale nie czuliśmy tego imienia wspólnie na 100%
Tez poszliśmy tym sposobem i pomimo, ze byłam sceptycznie nastawiona to uważam teraz ze to imię bardzo do synka pasujeJak nic nie wymyślimy to będę chciała dać na imię tak jak moja babcia albo dziadek mojego męża, wszystko zależy kto tam się chowa.
Potrzeba czasu i spokoju bo nie masz na to wpływu. A co lekarz Ci jeszcze powiedział?Hej dziewczyny,
we wtorek miałam prenatalne i lekarz nieźle mnie nastraszył lokalizacja łożyska. Znajduje się blisko blizny po CC na przedniej ścianie. Czy jest tutaj jakaś duszyczka z podobnym problemem/ryzykiem wrośnięcia łożyska w Blizne? Moja iskierka nadziei,że się jeszcze podniesie.
Ja jestem pod okiem dietetyka od 2020 i naprawdę postawiła mnie na nogi, nawet jak mamy czasem przerwę we współpracy to już mam nawyki takie, że sobie radę jeżeli chodzi o wartość odżywcza posiłków. Płatki owsiane mają sporo zelaza też, chleb żytni i generalnie sporo cytrusow, natki pietruszki bo wit C wspomaga wchłanianie zelazaCześć dziewczyny, trochę mnie nie było, wczoraj mieliśmy kolejna wizytę i Pani Doktor potwierdziła, ze teraz nie na 80% ale na 100% chłopak - jestem 17t bąbel ma 13cm i 175g, wszystko wyglada super. Oprócz mojej morfologii, a właściwie morfologia jest Ok ale ferrytyna tragedia 6.8 przy normie od 11. Będzie mi przepisywać Pani doktor jakieś żelazo, czekam na receptę, czy macie jakieś doświadczenia z niedoborem żelaza w ciąży? Co bralyscie i jak się czulyscie? Teraz już wiem skąd ten ból głowy i zmęczenie![]()