Cynamonka92
Zaciekawiona BB
Właśnie ja też zrobiłam przed omówieniem pappy nawet, ale z jakiegoś powodu strasznie przeżywam oczekiwanie na wynik..Dla siebie. Można je robić już nie od 10 tygodnia a na PAPPE trzeba było czekać![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie ja też zrobiłam przed omówieniem pappy nawet, ale z jakiegoś powodu strasznie przeżywam oczekiwanie na wynik..Dla siebie. Można je robić już nie od 10 tygodnia a na PAPPE trzeba było czekać![]()
W sensie że na rozstępy? To podobno głównie genetyka, więc ja nie stosuje nicCześć kobietki, jestem tutaj nowato moja 1-sza ciąża i poszukuje wszelkich informacji. Od dziś zaczynam 13t i chciałabym dowiedzieć się jaka pielęgnacje ciała stosujecie, przyznaje się, ze wstecz przejrzałam tylko 10 stron...
Dużo zdrówka dla Was kobietki![]()
Przyszły tylko wyniki z krwi bez kalkulacjiOj strasznie długo. Ale wyniki nie przyszły do ciebie osobiście?
O to ja też takie dostałam tydzień temu, znalazłam kalkulator w sieci i pobawiłam się we własną interpretacjePrzyszły tylko wyniki z krwi bez kalkulacji
Ja wg terminu z miesiączki mam termin na 29 Marca. Także może marzec a może WielkanocHejja z kwietniowych mamuś, ale pierwszy termin z miesiączki wyszedł mi na 29 marca
Mam pytanie czy któraś z Was robiła test Nifty w ostatnim czasie i czeka na wyniki? Albo ile czekałyście na wynik?
Ja odchodzę od zmysłów już...
Robiłam jakaś kalkulacje na zagranicznej stronie i niby wyszło wszystko okO to ja też takie dostałam tydzień temu, znalazłam kalkulator w sieci i pobawiłam się we własną interpretacjeJak jesteś zainteresowana podeślę link, ale wiem też że bardziej rozsądne poczekać na swojego lekarza.
Ja stosuje Bio-oil na piersi i brzuszek - staram się 2 razy dziennie, leci druga butelka jużCześć kobietki, jestem tutaj nowato moja 1-sza ciąża i poszukuje wszelkich informacji. Od dziś zaczynam 13t i chciałabym dowiedzieć się jaka pielęgnacje ciała stosujecie, przyznaje się, ze wstecz przejrzałam tylko 10 stron...
Dużo zdrówka dla Was kobietki![]()