Ja mam termin na 1 marca i zacznę po nowym rokuU mnie termin na 28 marca, dziewczyny szczerze kiedy zaczynacie zakupy?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam termin na 1 marca i zacznę po nowym rokuU mnie termin na 28 marca, dziewczyny szczerze kiedy zaczynacie zakupy?
Nie bardzo, 1 USG było 30.03 teraz po prenatalnych 28.03A tez tak bardzo termin Ci się Zmienia ? Początkowo miałam 20 marca a teraz aż na 28 powedrowaliśmy
Bo to chyba tak jest przy 1 dziecku. Ja teraz też planuje minimalizm pomimo że mam miejsca wystarczającoJa zacznę jak najpóźniej, bo nie wiem gdzie zmieszczę te wszystkie dziecięce gratyAle też mam postanowienie, żeby kupić absolutne minimum i ewentualnie uzupełniać w trakcie, bo z pierwszym dzieckiem skończyło się kupą rzeczy kompletnie nieprzydatnych. Większość szybko odsprzedawałam i kupowałam coś innego
![]()
Chyba nie było nic zbędnego co kupiłam przy młodym, na początku wszystko się przydawalo to dopiero po 5 miesiącu zaczął gardzi łóżeczkiem i wyć w wózkuBo to chyba tak jest przy 1 dziecku. Ja teraz też planuje minimalizm pomimo że mam miejsca wystarczająco![]()
No widzisz każde dziecko inne, każda ciąża i historia innaChyba nie było nic zbędnego co kupiłam przy młodym, na początku wszystko się przydawalo to dopiero po 5 miesiącu zaczął gardzi łóżeczkiem i wyć w wózku![]()
Ja juz zaczęłam, ale te Kosmetyczne dla mnie i maleństwa i higieniczne.U mnie termin na 28 marca, dziewczyny szczerze kiedy zaczynacie zakupy?
A jakie kosmetyki kupujesz?Ja juz zaczęłam, ale te Kosmetyczne dla mnie i maleństwa i higieniczne.
Ja jeszcze nic nie mam, a nie boisz się, że do marca te kosmetyki mogą się przeterminować? Chyba, że to bardziej w stronę pieluszek itp.Ja juz zaczęłam, ale te Kosmetyczne dla mnie i maleństwa i higieniczne.