Lake882
Fanka BB :)
Oby!! trzymam kciuki żeby nic nie byłozaswedziala mnie ręką w pracy, na szczęście w widocznym miejscu, koło łokcia i zobaczyłam że coś czarnego siedzi mam nadzieje, ze nic z tego nie wyjdzie️
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oby!! trzymam kciuki żeby nic nie byłozaswedziala mnie ręką w pracy, na szczęście w widocznym miejscu, koło łokcia i zobaczyłam że coś czarnego siedzi mam nadzieje, ze nic z tego nie wyjdzie️
Ja też miałam ostatnio i to w dodatku dwa minął już tydzień nic się nie dzieje ale zastanawiam się czy lekarz nie powinien zalecić mi jakiś badań.czy, któraś z Was miala kleszcza w ciąży?
Właśnie wróciłam z przychodni bo chyba w drodze do pracy gdzieś zleciał na mnie i zdążył się lekko wbić ale i tak jakoś się obawiam.. w przychodni kazali poczekać z 5 dni i jak coś się będzie działo to do ginekologa po antybiotyk
Spotkałam się z przypadkiem że bolerioza się pojawiła pomimo że rumień nie wystąpił. Podobno po ok miesiącu można zrobić sobie badanie krwii dla pewności.Ja też miałam ostatnio i to w dodatku dwa minął już tydzień nic się nie dzieje ale zastanawiam się czy lekarz nie powinien zalecić mi jakiś badań.
podobno za 6 tygodni dopiero badania a jak wyjdzie rumien lub pojawi się jakaś inna niepokojącą dolegliwości to odrazu do lekarza iśćJa też miałam ostatnio i to w dodatku dwa minął już tydzień nic się nie dzieje ale zastanawiam się czy lekarz nie powinien zalecić mi jakiś badań.
Tak na prawdę jeszcze siw niekonsultowalam z lekarzem, zawsze miałam niskie cisnienie, ale od kilku dni towarzyszy mi przy nim ogromny bol głowyJa mam podobnie …100/50…
Niestety sama jestem ciekawa co tu robic
Dostałaś acard? Pod katem maluszka?
Nie wiem na ile to prawda, ale mi położna powiedziała że jak spada mi ciśnienie i mam ból głowy to należy pić dużo więcej płynów.Tak na prawdę jeszcze siw niekonsultowalam z lekarzem, zawsze miałam niskie cisnienie, ale od kilku dni towarzyszy mi przy nim ogromny bol głowy
A kiedy masz wizytę ?Tak na prawdę jeszcze siw niekonsultowalam z lekarzem, zawsze miałam niskie cisnienie, ale od kilku dni towarzyszy mi przy nim ogromny bol głowy
Też mi tak ostatnio powiedziała położna żeby pić dużo wody.Nie wiem na ile to prawda, ale mi położna powiedziała że jak spada mi ciśnienie i mam ból głowy to należy pić dużo więcej płynów.
Ja zawsze miałam niskie ciśnienie ale ciąża mi je wyrównała do standardów![]()
Moge prosić o dodanie?Dziewczyny jak pewnie wiecie powstał wątek prywatny. Jeżeli z jakiegoś powodu ktoś został pominięty dajcie proszę znać
Zależy mi na przejrzystej i fajnej atmosferze dlatego walcie do mnie śmiało
Jeszcze nie wiem do końca jak działa forum od strony technicznej ale czekam na odpowiedź ze strony admina BB i zaginione duszyczki będą dodawane.