Mamoja
Zaciekawiona BB
Korzystałam a w zasadzie korzystamHej babeczki!! Dziś obczailam filmik Dominiki Gwint na IG o Baby Hug air 4w1 z chicco i stwierdziłam, że na pewno nabędę to cacko, czy któraś z Was korzystała już lub ma w planach kupić?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Korzystałam a w zasadzie korzystamHej babeczki!! Dziś obczailam filmik Dominiki Gwint na IG o Baby Hug air 4w1 z chicco i stwierdziłam, że na pewno nabędę to cacko, czy któraś z Was korzystała już lub ma w planach kupić?![]()
Ale to jest przecież łóżeczko i inne takie jak więc ma sie to do posiadania zwierząt i tego, że możesz się spokojnie wykąpac?Korzystałam a w zasadzie korzystamnaprawdę spoko. Można wziąć prysznic i zjeść śniadanie w spokoju
i nie trzeba biegać co chwila sprawdzać czy dziecko oddycha
Znajoma co ma psy mówiła ze nieoceniony przy zwierzętach w domu
![]()
Ja tez miałam 20+3Dziewczyny..
Pytanko, w którym tygodniu umawiacie się na połówkowe?
Wytyczne to 18-24 TC , lekarz zasugerowała mi że najlepiej iść tak gdzieś po środku tych widełek, ja idę w 20+3
Znajoma była wczoraj o też to był 20tc
I lekarz powiedział jej że za wcześnie, i przełożyl wizytę na za 2tyg..
To serio za wcześnie?
Przełożyć zza wczasu?
Dziewczyny..
Wytyczne to 18-24 TC , lekarz zasugerowała mi że najlepiej iść tak gdzieś po środku tych widełek, ja idę w 20+3
To serio za wcześnie?
Przełożyć zza wczasu?
i wszystko było widoczne co trzeba?Ja tez miałam 20+3
Mała była średnio odwrócona ale po kilku próbach jej obudzenia się udało i wszystko było sprawdzone.i wszystko było widoczne co trzeba?
Myślę, że nie ma co przekładac za wczasu. Lekarz będzie w stanie określić czy wszystko widać dokładnie. Ja mam termin 21+5 ale tylko dlatego, że akurat mi ostatnia wizyta wypadła w 17 tygodniu - i coś tam już mierzył, żeby, jak stwierdził, połówkowe były mniej stresujące. Niestety młody był obrócony tyłkiem do góryDziewczyny..
To serio za wcześnie?
Przełożyć zza wczasu?
U nas chyba będzie JurekNadia piękne imięmam Nadię córkę
![]()