Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja zaglądam, ale jest tutaj cisza od pewnego czasuHalo halo czy ktoś tu jeszcze zagląda ??
To co u Ciebie słychać ??Ja zaglądam, ale jest tutaj cisza od pewnego czasu![]()
Trochę stresuje się ze maluch nie daje o sobie znać, od razu czarne scenariusze chodzą po głowie, chyba 2dni (albo są tak skromne ze nie może mylę je z jelitami). Plus mam obawy przed krzywa cukrowaTo co u Ciebie słychać ??![]()
Też się stresowałam bo ruchy czuję różnie. Dwa ostatnie tygodnie tak wywijał, że nawet maila nie mogłam napisać w pracyTrochę stresuje się ze maluch nie daje o sobie znać, od razu czarne scenariusze chodzą po głowie, chyba 2dni (albo są tak skromne ze nie może mylę je z jelitami). Plus mam obawy przed krzywa cukrowaale trzeba odpędzać czarne chmury
a jak Twoje samopoczucie?
![]()
Ja termin 20.03 pracuje jeszcze, chociaż nie chce mi się za bardzo.Hej dziewczyny ja dopiero 24 tydzien
Termin porodu 18.03.2023
Jest ciężko szew założony profilaktycznie w 15 tygodniu szyjka skrócila się z 3,6 na 3,1 narazie oszczędny tryb oby się narazie wiecej nie skracała
U mnie pessar w 22tc, szyjka 23mm. Też mam nadzieję, że to coś pomoże.Hej dziewczyny ja dopiero 24 tydzien
Termin porodu 18.03.2023
Jest ciężko szew założony profilaktycznie w 15 tygodniu szyjka skrócila się z 3,6 na 3,1 narazie oszczędny tryb oby się narazie wiecej nie skracała
Trzymam mocno kciuki za ciebie i dzieciątkoU mnie pessar w 22tc, szyjka 23mm. Też mam nadzieję, że to coś pomoże.