Anna123456789
Początkująca w BB
Z jednej strony fajnie że wszystko u ciwbie dobrze że dalej pracujesz ale powoli czas na odpoczynekJa termin 20.03 pracuje jeszcze, chociaż nie chce mi się
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z jednej strony fajnie że wszystko u ciwbie dobrze że dalej pracujesz ale powoli czas na odpoczynekJa termin 20.03 pracuje jeszcze, chociaż nie chce mi się
A jeżeli mogę zapytać jak sobie radzisz w obecnej sytuacji? Leżysz w szpitalu jesteś w domku?U mnie pessar w 22tc, szyjka 23mm. Też mam nadzieję, że to coś pomoże.
Byłam w szpitalu 12 dni bo posiew z szyjki źle wyszedł. Był podawany antybiotyk dożylnie. Dopiero założyli pessar. Obecnie w domu. Tryb leniwej królowej czyli wstaje do WC, na posiłki itp. dużo jednak leżę. Na początku było bardzo trudno. Teraz wyznaczam sobie cele i próbuje do nich dotrwać.A jeżeli mogę zapytać jak sobie radzisz w obecnej sytuacji? Leżysz w szpitalu jesteś w domku?
Przynajmniej ileś książek przeczytasz czy obejrzysz co chciałaśByłam w szpitalu 12 dni bo posiew z szyjki źle wyszedł. Był podawany antybiotyk dożylnie. Dopiero założyli pessar. Obecnie w domu. Tryb leniwej królowej czyli wstaje do WC, na posiłki itp. dużo jednak leżę. Na początku było bardzo trudno. Teraz wyznaczam sobie cele i próbuje do nich dotrwać.
Byłam w szpitalu 12 dni bo posiew z szyjki źle wyszedł. Był podawany antybiotyk dożylnie. Dopiero założyli pessar. Obecnie w domu. Tryb leniwej królowej czyli wstaje do WC, na posiłki itp. dużo jednak leżę. Na początku było bardzo trudno. Teraz wyznaczam sobie cele i próbuje do nich dotrwać.
To faktPrzynajmniej ileś książek przeczytasz czy obejrzysz co chciałaś![]()
Byłoby super być już w 33 TCJa byłam 6 dni w szpitalu i też poleguje dużo licze ze uda mi sie dojsc do 33 tygodnia
Mój lekarz planuje że w 27 weżmie mnie do szpitala na sterydy na płuca zobaczymy co dalej
Dokładnie ale damy radęTo fakt
Byłoby super być już w 33 TC![]()
Chyba jest u nas około tygodnia różnicy więc nie dużo, podobny etap. U mnie termin na 10.03Dokładnie ale damy radę![]()