Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja pierwsze dziecko karmiłam na leżąco na boku. Tak mi najwygodniej. Nawet nie zmieniałam boku, tylko raz piła z piersi na dole, a raz na górzeNie wiem czy ja b dała tak radę karmić..z tego co pamiętam to wiecznie musiałam karmić jak było malutkie dziecko na siedząco na poduszce do karmienia i raz z jednej raz z drugiej piersi. Nie wiem jak teraz zalecają ale parę lat temu to kazali dziecko po karmieniu podnosić do odbicia![]()
Baby hit legnica 950zl. szare ta nowa wersjaA kupowaliscie nowe to łóżeczko ? Gdzieś coś taniej wyczailas ??
O matko....jak mi strasznie przykroWczoraj stracilismy aniołka na sali. Dziewczynka 32tc. Jej mamusia jest silna, musi teraz urodzić i pożegnać córeczkę. Takie dni rozsypują cie na milion kawałków.
Sliczne!Baby hit legnica 950zl. szare ta nowa wersja
Ja tylko w proszku...na Płyń przyjdzie czas potem...Hej Mamusie ! Czy pierzecie ubranka dla dzieci tylko w proszku czy jeszcze używacie jakiegoś płynu do płukania?
Ja będę stosowała lovelę w płynie + płyn do płukaniaHej Mamusie ! Czy pierzecie ubranka dla dzieci tylko w proszku czy jeszcze używacie jakiegoś płynu do płukania?