Neno Angelo, a butelkę dokupilam z Tommee Tippee plastikową. Zobaczymy jak nam będzie szło karmienie (to będzie moje pierwsze dziecko, wiec nie wiem), jeżeli głównie butelką to z pewnością kupię szklane.A jaki laktator kupiłaś? Plastikowe butelki?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Neno Angelo, a butelkę dokupilam z Tommee Tippee plastikową. Zobaczymy jak nam będzie szło karmienie (to będzie moje pierwsze dziecko, wiec nie wiem), jeżeli głównie butelką to z pewnością kupię szklane.A jaki laktator kupiłaś? Plastikowe butelki?
Ja też miałam przy 1 dziecku te buteleczki - bardzo poręczne , byliśmy zadowoleni.Neno Angelo, a butelkę dokupilam z Tommee Tippee plastikową. Zobaczymy jak nam będzie szło karmienie (to będzie moje pierwsze dziecko, wiec nie wiem), jeżeli głównie butelką to z pewnością kupię szklane.
Bambo Nature, najlepsze.A jakie pieluszki jednorazowe zabieracie do szpitala na pierwsze dni? Myślałam o Pampers Premium Care, ale podobno mają nieprzyjemny chemiczny zapachmoże lepsze będą Bambiboo? Znajoma polecała mi tez Huggies Elite Soft. Ja jestem zielona w tym temacie
![]()
Nie słyszałam o nich. One są w Rossmanie ?Bambo Nature, najlepsze.
nie, ale można je kupić na Allegro np. W przeciwieństwie do pampersow nie zawierają chemii, a do tego są biodegradowalne. W porównaniu z bambiboo są mniej sztywne i jakieś takie przyjemniejsze.Nie słyszałam o nich. One są w Rossmanie ?
Ja kupiłam przez AllegroNie słyszałam o nich. One są w Rossmanie ?
Ja mam DadaA jakie pieluszki jednorazowe zabieracie do szpitala na pierwsze dni? Myślałam o Pampers Premium Care, ale podobno mają nieprzyjemny chemiczny zapachmoże lepsze będą Bambiboo? Znajoma polecała mi tez Huggies Elite Soft. Ja jestem zielona w tym temacie
![]()