Moze byću mnie to samo- chyba śluzówka wreszcie odpoczęła i się zregenerowała, nie jest przesuszona i nie puchnie juz tak- tak mi się wydajeja to się śmiałam do mojego że szkoda ze wcześniej w ciaze nie zaszłam bo dużo wcześniej miałabym święty spokój
![]()
reklama
sylwiaks94
Aktywna w BB
Mam nadzieję, że będzie tak jak czytałaś!Heeej!
Gratulacje i witamy!
Gdzieś czytałam i słyszałam że zaraz po ciąży straconej już jest ok... Zobaczymy, ja po łyżeczkowaniu jestem a teraz znowu ciąża![]()
spelnicmarzenie
Fanka BB :)
Dzień dobry dziewczyny!
Za wszystkich tutaj trzymamy kciuki
i witamy nowe osóbki 
Ja mam dzisiaj hematologa. Może nic takiego ale strasznie się boje dostać ten acard czy tam cokolwiek co może spowodować plamienie..
Martwię się, bo objawy jakie miałam mi ustępują
bol piersi tylko przy dotykaniu. Jak wracam pamięcią 2 lata wstecz to tez tak było przy poronieniu, z tym ze wtedy krwawiłam 4 dobre tygodnie nie wiedząc, ze jestem w ciąży (brałam anty na endometrioze, jednego dnia zapomniałam no i bum) i wtedy nagle z dnia na dzień wszystko ustało
Nie wiem jak ja dam radę do tego 27 wytrzymać.. jedynie co wczoraj miałam nowego to potworne zmęczenie, musiałam iść spać 2 razy popołudniu bo mi głowa leciała.. + po jakimkolwiek jedzeniu strasznie się zle czuje. Ale nie umiem tego uczucia określić..
Dziewczyny, strasznie się boje, ze znowu przejdę ten koszmar.. jeszcze żałuje, ze powiedzieliśmy teściom o tym bo codziennie mam 5000 pytań: „jak się czuje, czy dzisiaj lekarz, czy to, czy tamto” a tak szczerze chciałabym odpocząć od tego i nie myśleć o tym o co proszę ale nie słuchają..
Za wszystkich tutaj trzymamy kciuki
Ja mam dzisiaj hematologa. Może nic takiego ale strasznie się boje dostać ten acard czy tam cokolwiek co może spowodować plamienie..
Martwię się, bo objawy jakie miałam mi ustępują
Nie wiem jak ja dam radę do tego 27 wytrzymać.. jedynie co wczoraj miałam nowego to potworne zmęczenie, musiałam iść spać 2 razy popołudniu bo mi głowa leciała.. + po jakimkolwiek jedzeniu strasznie się zle czuje. Ale nie umiem tego uczucia określić..
Dziewczyny, strasznie się boje, ze znowu przejdę ten koszmar.. jeszcze żałuje, ze powiedzieliśmy teściom o tym bo codziennie mam 5000 pytań: „jak się czuje, czy dzisiaj lekarz, czy to, czy tamto” a tak szczerze chciałabym odpocząć od tego i nie myśleć o tym o co proszę ale nie słuchają..
spelnicmarzenie
trzymamy mocno! Dawaj znacJa poproszę o kciuki, dzisiaj o 19.00![]()
spelnicmarzenie
dołączam się do polecajki!i naprawdę polecam to płukania zatok + nawilżanie nabulizatorem (jesli nie ma w domu to myślę że zwykla babcina "parówka" nad miska wody tez da radę) mi to baaardzo pomogło i wbrew pozorom mega szybko! A tyle lat się z tym borykałam i szlam na łatwiznę z kroplami
![]()
spelnicmarzenie
oj prawdahej. Podglądam was trochę na lutowych i zauważyłam właśnie, że co zmiana tematu, to ostra dyskusja podchodząca pod sprzeczkę jest. U nas cisza i spokój, prawda dziewczyny?
Jak może niektóre z Was pamiętają miałam Was zostawić do 27/28.07 ale za bardzo lubię Was czytać i mi pomagacie i jakoś nie mogę stad iść
Jeenny
U nas mam nadzieję będzie do samego konca super atmosfera. Zresztą już widać że wszystkie jesteśmy super fajnehej. Podglądam was trochę na lutowych i zauważyłam właśnie, że co zmiana tematu, to ostra dyskusja podchodząca pod sprzeczkę jest. U nas cisza i spokój, prawda dziewczyny?
spelnicmarzenie
Ja tutaj się czuje jak na podwórku na kawce z koleżankami 
Helilo
czym? Irigasinem? Nebu oddałam, bo miało nie być już babydołączam się do polecajki!
reklama
Jeenny
Powiem wam dziewczyny, że mój mąż bardzo długo używał kropli do nosa bo jak mówił nie jest w stanie funkcjonować bez. I nagle pewnego dnia postanowił że odstawia. Przemęczył się chwile i teraz nie używa. A naprawdę był uzależniony. Także pewnie jak ze wszystkim najgorszy pierwszy moment.Moze byćno mi nawet lekarz polecal zeby sobie zrobic przerwę, przemęczyć sie pare dni i ze właśnie sluzowka dojdzie do siebie. Ale nigdy mi sie to nie udalo, zawsze sie poddawalam i siegalam po sudafed
![]()