Ginekolog mi kazała zrobić dzisiaj i w piątekPrzy takich wartościach już się nie bada bety, bo ona w pewnym momencie po prostu zwalnia.
Na tarczycy się nie znam, ale norma glukozy dla kobiet w ciąży, to 92.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ginekolog mi kazała zrobić dzisiaj i w piątekPrzy takich wartościach już się nie bada bety, bo ona w pewnym momencie po prostu zwalnia.
Na tarczycy się nie znam, ale norma glukozy dla kobiet w ciąży, to 92.
Mi też mówiła ze glukoza do 92, ale zapewne każdy lekarz to inaczej się sugierujeHej. Powtórzyłam a raczej zrobiłam dziś badania odnośnie tarczycy,tej wyszło mi 2.70 przy normie 2.32. ale tu chyba wyszło ok?
No i glukoza 95....a mówiła że norma do 95....mocz ok.
No heeej a my "widzimy się" znów na marcowkachHej dziewczyny, melduje sięDopiero co się oswajam z myślą o ciąży a tu już 383 strony ! Termin na 15 marca, pierwsze dziecko urodzone 1 kwietnia rok temu wiec podobnie
![]()
Haha siema !! Właśnie miałam pisac, ze nick znajomyNo heeej a my "widzimy się" znów na marcowkach![]()
Nasz miał zadatki na jedynaka ale skończyły się na chwilę dramy i nagle nam się zachciałoHaha siema !! Właśnie miałam pisac, ze nick znajomy![]()
u mnie to czysty przypadek… po pierwszym porodzie powiedziałam, ze nigdy więcej a tu los za mnie zdecydował …
![]()
No to niezleNasz miał zadatki na jedynaka ale skończyły się na chwilę dramy i nagle nam się zachciało.
Hej, gratulacje tez mam termin na 15.03Hej dziewczyny, melduje sięDopiero co się oswajam z myślą o ciąży a tu już 383 strony ! Termin na 15 marca, pierwsze dziecko urodzone 1 kwietnia rok temu wiec podobnie
![]()