Helilo
Fanka BB :)
dziękuję, tak zrobię.Zapisz sobie i dopytaj o wszystko co Cie nie pokoi.
16.08 mam wizytę u lekarza, który prowadził moja pierwszą ciążę i chcę by był tym prowadzącym, ale muszę wiedzieć na czym stoję.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziękuję, tak zrobię.Zapisz sobie i dopytaj o wszystko co Cie nie pokoi.
Ja w poprzednich ciążach też nie miałam mdłości ani wymiotów. W pierwszej dostałam duphaston, ale to przez plamienia, później wszystko ok, synek zdrowy; w drugiej nic nie dostałam, ciąża może nie do końca książkowa (przez tarczycę) ale synek też zdrowy. Więc brak objawów nie musi nic złego oznaczaćTeż się boję, zwłaszcza że oczywiście duzo czytam, i było napisane ze brak objawów mdłości i wymiotow moze oznaczać niski poziom Hcg....
A Natalia pisała ze tez nie ma i wcześniej nie miała żadnych objawów, ale dziecko urodziło się chore, to tym bardziej mnie to nie pociesza.
Szczerze dziewczyny czy któraś z grupy tez nie ma objawów typu wymioty i mdłości ?
Rozumiem, zrobiłam tak samo, nie potrafiłam tyle czekaćdziękuję, tak zrobię.
16.08 mam wizytę u lekarza, który prowadził moja pierwszą ciążę i chcę by był tym prowadzącym, ale muszę wiedzieć na czym stoję.
Dzięki:*Ja w poprzednich ciążach też nie miałam mdłości ani wymiotów. W pierwszej dostałam duphaston, ale to przez plamienia, później wszystko ok, synek zdrowy; w drugiej nic nie dostałam, ciąża może nie do końca książkowa (przez tarczycę) ale synek też zdrowy. Więc brak objawów nie musi nic złego oznaczać![]()
dokładnie, więc proszę o nie łączenie mojego braku objawów z chorym dzieckiem...Ja w poprzednich ciążach też nie miałam mdłości ani wymiotów. W pierwszej dostałam duphaston, ale to przez plamienia, później wszystko ok, synek zdrowy; w drugiej nic nie dostałam, ciąża może nie do końca książkowa (przez tarczycę) ale synek też zdrowy. Więc brak objawów nie musi nic złego oznaczać![]()
dobrze zrozumiałam, że podziwiasz Helilo za to, że bardzo chce mieć to dziecko?podziwiam za podejście.
Moja przyjaciółka nie miała w trzech ciążach żadnych mdłości i wymiotów, ma 3 synów. Czuła się tak jak przed zajsciem w ciążę. Można ? Można....Też się boję, zwłaszcza że oczywiście duzo czytam, i było napisane ze brak objawów mdłości i wymiotow moze oznaczać niski poziom Hcg....
A Natalia pisała ze tez nie ma i wcześniej nie miała żadnych objawów, ale dziecko urodziło się chore, to tym bardziej mnie to nie pociesza.
Szczerze dziewczyny czy któraś z grupy tez nie ma objawów typu wymioty i mdłości ?
raczej za wytrwałośćdobrze zrozumiałam, że podziwiasz Helilo za to, że bardzo chce mieć to dziecko?![]()
też tak zrozumiałam.dobrze zrozumiałam, że podziwiasz Helilo za to, że bardzo chce mieć to dziecko?![]()
Moja przyjaciółka nie miała w trzech ciążach żadnych mdłości i wymiotów, ma 3 synów. Czuła się tak jak przed zajsciem w ciążę. Można ? Można....![]()