LaraKroft
Fanka BB :)
jutro ty nam wstawisz takie piękne zdjęcia z dobrymi wieściamiJejku jak Wam zazdroszczę takich pięknych zdjęći że już macie wizytę serduszkową za sobą. Ja idę jutro i o niczym innym nie mogę dzisiaj myśleć.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jutro ty nam wstawisz takie piękne zdjęcia z dobrymi wieściamiJejku jak Wam zazdroszczę takich pięknych zdjęći że już macie wizytę serduszkową za sobą. Ja idę jutro i o niczym innym nie mogę dzisiaj myśleć.
Zgłaszam sięDZIEWCZYNY, KTÓRE CHCĄ DOŁĄCZYĆ DO PRYWATNEGO WĄTKU
Bardzo proszę, abyście odpowiedziały na ten komentarz
Stworze listę i poproszę administratorkę o utworzenie dla nas zamkniętej grupy![]()
JaDZIEWCZYNY, KTÓRE CHCĄ DOŁĄCZYĆ DO PRYWATNEGO WĄTKU
Stworze listę i poproszę administratorkę o utworzenie dla nas zamkniętej grupy![]()
Budynie w samej cukrzycy to nie bardzo, bo mogą wywalać. U Ciebie jak sytuacja nie jest jasna albo bym poczekała albo zapytała lekarza.@palmtree to znowu ja ,będę Cię męczyćjak możesz powiedz mi czy można taki normalny budyń z paczki na mleko? Niby jest bez cukru a w składzie coś jest procentowo.
myślę że to jest bardziej chęć uprzykrzenia innym życia bo komuś coś nie wyszło powiązane z pewnymi zaburzeniami urojeniowymi. Coś na zasadzie ja mam źle, to Ty też nie możesz mieć dobrze.ale widzisz tutaj byl jakiś cel, oszukać i zarobić na tym wiec to troszkę inna sytuacja bo oszustów jest wszędzie pełno a każda metoda jest dobra, a taki przypadek jak tej myszy No to jaki w tym cel? Bo na to też trzeba poświęcić trochę czasu, żeby pisać posty, odpisywać.. no i z tego co przeglądałam te posty to tam normalnie pisala o ciąży wynikach badaniach wiec skądś ta wiedzę miala jeśli nie ze swojego przypadku to szukając takich danych w internecie co i jak w którym tygodniu tez wymagało czasu.
Oj dziękujęjutro ty nam wstawisz takie piękne zdjęcia z dobrymi wieściami3mam kciuki za Ciebie
![]()
PięknieDziewczyny ja już pomaluszek rośnie jak na drożdżach
ostatnio serduszko bilo 116 i się martwiłam, że tak słabo a dziś nawet 181
lekarz powiedział że wszystko jest dobrze, że bardzo ładnie się rozwija
także jestem spokojniejsza i szczęśliwa
![]()
Ja na zrzutkę wpalcilam kiedyś ,założyła kobieta niby dla znajomego jak zmarła jego żona ,później były wizyty na policji co jak i kiedy bo kobieta kasę zgarnęła i poszkodowanemu nie dała....ojj dlatego ja jeśli mam możliwość pomoc to tylko za pomocą zrzutki itp gdzie osoby się zgłaszające są weryfikowane. Choć słyszałam że i tam się zdarzały jakieś cuda niewidy no ale zakładam że rzadziej. No niestety paskudnych ludzi nie brakuje. I właśnie najgorsze że ja zawsze zaczynam się utożsamiać z taką osobą i zaczynam się przejmować a już nie raz dostałam po tyłku bo się okazało że te osoby nie są względem mnie czy innych szczereno ale cóż jakoś tak już mam że zawsze wierzę w ludzi
Ooo a miałam już ochotęBudynie w samej cukrzycy to nie bardzo, bo mogą wywalać. U Ciebie jak sytuacja nie jest jasna albo bym poczekała albo zapytała lekarza.![]()
Jaaa;!dDZIEWCZYNY, KTÓRE CHCĄ DOŁĄCZYĆ DO PRYWATNEGO WĄTKU