Zgłaszam sięDZIEWCZYNY, KTÓRE CHCĄ DOŁĄCZYĆ DO PRYWATNEGO WĄTKU
Bardzo proszę, abyście odpowiedziały na ten komentarz
Stworze listę i poproszę administratorkę o utworzenie dla nas zamkniętej grupy![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zgłaszam sięDZIEWCZYNY, KTÓRE CHCĄ DOŁĄCZYĆ DO PRYWATNEGO WĄTKU
Bardzo proszę, abyście odpowiedziały na ten komentarz
Stworze listę i poproszę administratorkę o utworzenie dla nas zamkniętej grupy![]()
Dokładnie u mnie 6+5 a z crl 6+6W którym tyg miałaś wizytę jak biło 116? U mnie dokładnie tyle samo w 6plus6, ale lekarz skomentował tylko, że rozkręca się, także za miesiąc liczę na takie rozkręcenie jak u Ciebie![]()
Hahaha o to też. Teściowa i teść mają kota. Zawsze jestem pierwszą do miziania go a teraz nagle ochłodzenie relacji z tym zwierzęciem.ojj ja ostatnio tez wszystko rozkminiam jak gdzies wypełza, czy to mogę czy nie, ostatnio jak bylam u siostry to zapomnialam o tym że powinnam unikać nie swoich kotów i się przytulałam z jednym z jej maluchów i później rozkmina czy ja się już z nimi przed moim badaniem toxo widziłam czy nieehhh no zycko
![]()
O A propo ryb ostatnio zobaczyłam paluszki rybne Frosty z mintaja, taką nabrałam ochotę, że kupiłam i zjadłam potem główkowałam, czy nie zaszkodzą maluszkowi, z 2 godziny googlowałamJa pytałam o toxo mojego lekarza, bo byłam w szoku, że mając różne koty całe życie nigdy nie złapałam tego cholerstwa. Lekarz powiedział, że podstawą jest higiena
Ja też często fisiuje i analizuje czy to mogę czy nie mogę, googluje, czytam w książkach. Ostatnio tak miałam z gatunkami ryb
No cóż, mam nadzieje, że mi po porodzie nie odbije szajba i nie będę taką stukniętą matką![]()
ojj tez mam nadziejeJa pytałam o toxo mojego lekarza, bo byłam w szoku, że mając różne koty całe życie nigdy nie złapałam tego cholerstwa. Lekarz powiedział, że podstawą jest higiena![]()
Ja też często fisiuje i analizuje czy to mogę czy nie mogę, googluje, czytam w książkach. Ostatnio tak miałam z gatunkami ryb![]()
No cóż, mam nadzieje, że mi po porodzie nie odbije szajba i nie będę taką stukniętą matką![]()
tamta historia trwała ze 2 lata. Normalnie dziewczyny spotykały się z nią w realu. Sama ją na jednym ze zlotów poznałam. Myślę, że pieniądze nie były głównym celem, ale tak to się skończyło. Dla mnie tamta dziewczyna była chora po prostu.ojj dlatego ja jeśli mam możliwość pomoc to tylko za pomocą zrzutki itp gdzie osoby się zgłaszające są weryfikowane. Choć słyszałam że i tam się zdarzały jakieś cuda niewidy no ale zakładam że rzadziej. No niestety paskudnych ludzi nie brakuje. I właśnie najgorsze że ja zawsze zaczynam się utożsamiać z taką osobą i zaczynam się przejmować a już nie raz dostałam po tyłku bo się okazało że te osoby nie są względem mnie czy innych szczereno ale cóż jakoś tak już mam że zawsze wierzę w ludzi
jest szansa ze one ryby na oczy nie widziałyO A propo ryb ostatnio zobaczyłam paluszki rybne Frosty z mintaja, taką nabrałam ochotę, że kupiłam i zjadłam potem główkowałam, czy nie zaszkodzą maluszkowi, z 2 godziny googlowałam![]()
ja też poproszę o dołączenieDZIEWCZYNY, KTÓRE CHCĄ DOŁĄCZYĆ DO PRYWATNEGO WĄTKU
Bardzo proszę, abyście odpowiedziały na ten komentarz![]()