reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
My mamy psa i kota - oba mieszance. Kot jest męża i pies jest mój. Uwielbiam życie w domu, zwierzaki, nawet jak jestem sama to nie czuje się samotna 🤗

Najbardziej zastanawia mnie jak moja psina zareaguje na bobasa w domu. On jest takim pieszczochem i zazdrosnikiem, nie odstępuje mnie na krok. Mam nadzieje, że się polubią.
Z kotem raczej nie będzie tego problemu, chodzi swoimi ścieżkami i olewa mnie zazwyczaj 🤣

My mamy psa i kota - oba mieszance. Kot jest męża i pies jest mój. Uwielbiam życie w domu, zwierzaki, nawet jak jestem sama to nie czuje się samotna 🤗

Najbardziej zastanawia mnie jak moja psina zareaguje na bobasa w domu. On jest takim pieszczochem i zazdrosnikiem, nie odstępuje mnie na krok. Mam nadzieje, że się polubią.
Z kotem raczej nie będzie tego problemu, chodzi swoimi ścieżkami i olewa mnie zazwyczaj 🤣
Tez się zastanawiam reakcja psa, bo tak jak u Ciebie nie odstępuje mnie na krok, a ja też w sumie mu nie bronie, kocham go bardzo to taki trochę mój syn haha 🤣
Później może się czuć zazdrosny :/

Ja dzisiaj jestem nie do życia ... Tzn funkcjonuje na ile jest to potrzebne a najchętniej poszłabym spać. Jutro ma u nas być bardzo gorąco a ja mam tyle załatwiania że już mi się nie chce 🙈

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry