reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
Dziewczyny robicie hennę brwi? Ja zawsze robiłam laminację brwi i rzęs z farbką, ale w ciąży nie jest to wskazane. Podobno henna jest bezpieczna. Ja sobie obiecałam że z henną poczekam do drugiego trymestru, ale patrząc w lustro nie wyglądam za dobrze. (Jasna oprawa oczu). Muszę o siebie jakoś zadbać.
ja robię farbkę i moja przyjaciółka kosmetyczka powiedziała, że w pierwszym trymestrze mi nie zrobi bo kolor może nie wyjść...

Dziewczyny bardzo sie cieszę z wszystkich pozytywnych wiadomości, oby tak dalej 🤞🥰
Ja nie wiem jak Wy znajdujecie czas byc na bieżąco i się tak często udzielać , ja nadrabiam Was od rana 🙈
Pojutrze zaczynam 11 tydzień, nie wiem kiedy to zleciało.. A dla pocieszenia wszytskim dziewczynom, ktore sie fatalnie czują powiem, ze ja mialam to samo, jeden wielki kac,dołek. Ale juz od tygodnia jest calkiem dobrze :) nadal nie zjem wielu potraw, ale juz mnie tak nie mdli i nie jestem taka spiaca. Take moze i Wam wkrótce to minie 🙂
Milego wieczoru i dobrego samopoczucia 🥰

A mi temperatura wzrasta... było 37,1 teraz już 37,5 nie wiem czy to wpływ duphastonu, ale 37,5 to już raczej stan podgoraczkowy....
Wzięłam paracetamol i się położyłam, dodatkowo lep mi pęka..
Zdrówka życzę 🥺 mnie dwa razy łapało przeziebienie. Bol gardła i takie osłabienie miałam. Piłam ten rosół z czosnkiem i później nawet chleb dodawałam. Dodatkowo zrobiłam sobie syrop z cebuli, miodu i czosnku. I łykałam go 2 razy dziennie. Teraz jak już mi lepiej to 1 raz. Moja kuzynka mówiła ze cała ciaze go brała i chyba dzięki niemu nie zachorowała. Także mam zamiar go pic także do końca.

@Lelum to Ty masz covida? Jak się czujesz?
Oo, jesteś z Gdańska? 🥰
Szybkie tempo wysyłki mają. 19 pobranie, a 22 już w laboratorium 😲
Dziękuję! 😊 oby wszystko było dobrze.
@natala123456 jesteś z Gdańska? 😁
@Kasia.dobry , a Ty skąd? 😁
niee, ale do Gdańska mam blisko 😁 więcej na wątku prywatnym 😊
Pierwszy był chlopiec i tak czułam od początku ale niestety straciłam go w 20 tygodniu 😔 teraz bardzo chciałabym żeby był to chłopiec ale jakieś dziwne uczucie mam, że będzie jednak dziewczynka bo starania były również przed ovu 🙂
jej, bardzo współczuje. Mogę wiedzieć co się stało ze straciłaś ciaze w 20 tc? Z tego jak patrzyłam na wynik Nifty nie zauwazylam nic niepokojącego….

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry