Jeenny
Fanka BB :)
tak! Ja też od razu odstawiałam duphaston po poronieniu. Bo on jest odpowiedzialny za podtrzymywanie ciążyNie, ale cały czas brałam duphaston, jeszcze dziś rano przed wizytą wzięłam. Teraz mam odstawić.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak! Ja też od razu odstawiałam duphaston po poronieniu. Bo on jest odpowiedzialny za podtrzymywanie ciążyNie, ale cały czas brałam duphaston, jeszcze dziś rano przed wizytą wzięłam. Teraz mam odstawić.
o rany! Jaki duży dzidziutek!Jestem po wizycie. Dzidziuś rośnie ładnie, ma już 3.55 cm, co odpowiada 10+3. Ketonami w moczu mam się nie przejmować, mogły się pojawić po owocach+ wysokiej temperaturze, cukier jest w normie, a to jest ważniejsze. Po nast wizycie mam powtórzyć mocz. I dostałam zrype, że nie byłam jeszcze u endokrynologa. Bo hashimoto w ciąży jest istotne i musi być kontrolowane a wizyta przez telefon lub na czacie to nie jest żadne leczenie. Na to moje aktualne tsh też kręcił nosem, że dla odmiany ciut za niskie, no ale jeszcze w normie.
O nieDziewczyny, serce mojego dzidziusia przestało bić. Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki.![]()
Ponoć do 4 tygodni można nosić martwy płód. U mnie niestety tydzień życia ze świadomością że mam martwe dziecko w brzuchu było bardzo trudne i dołujące. Ale nie dało się szybciej. To już decyzja do Ciebie należy czy psychicznie możesz zaczekać do 16.08Ten lekarz widział tylko jednego.
Nie chcę Wam tu zasmucać wątku, ale może mogłaby mi któraś z dziewczyn doradzić czy do szpitala mogę zgłosić się 16 sierpnia czy to jest za długo?
U mnie teraz jest remont i jesteśmy u moich rodziców. Zwolnienie lekarskie mam do 16.08 włącznie a 15 wracam do domu. Szczerze mówiąc nie chciałabym się kłaść tutaj do szpitala.
Ja mam na 6.09Zapisałam się na prenatalne wyznaczyła mi na 7 września, tyle czekania. W ciąży z synem miałam termin na 6.09 więc wszelkie badania zaliczałam szybko, a teraz będzie nauka cierpliwości, Wy wszystkie już po, a ja przed![]()
Bardzo mi przykroDziewczyny, serce mojego dzidziusia przestało bić. Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki.![]()