korneliajulia
Zaciekawiona BB
U nas od 2 lat ustalone że synek będzie Aleksander a córeczka JuliaTo może żeby rozładować trochę atmosferę badań i naszego strachu - jakie imiona Wam się podobają?
U nas to będzie ciężka przeprawa żeby coś wybrać![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas od 2 lat ustalone że synek będzie Aleksander a córeczka JuliaTo może żeby rozładować trochę atmosferę badań i naszego strachu - jakie imiona Wam się podobają?
My mamy już Borysa, brat bedzie prawdopodobnie Bruno (choć ja próbuje jeszcze forsować Seweryna), a siostra ElizaTo może żeby rozładować trochę atmosferę badań i naszego strachu - jakie imiona Wam się podobają?
Pola! To na bank, a chłopczyk Leon, Kuba nie Jakub i podoba mi się Ignaś, ale nie IgnacyTo może żeby rozładować trochę atmosferę badań i naszego strachu - jakie imiona Wam się podobają?
Eliza ślicznieMy mamy już Borysa, brat bedzie prawdopodobnie Bruno (choć ja próbuje jeszcze forsować Seweryna), a siostra Eliza![]()
U mnie konflikt występuje na polu imię dla dziewczynki: ja chcę Ulę, mąż Ige. To mu powiedziałam, że będzie w domu się mówiło Igula. Nie był zachwycony. Płeć męska otrzyma imię CezaryTo może żeby rozładować trochę atmosferę badań i naszego strachu - jakie imiona Wam się podobają?
Nie dostałam nic do zrobienia pilnego.Dziewczyny wszystko ok :* maluch rośnie, serduszko bije, ale znowu nie powiedziała mi ile, powiedziała tylko tak: " serduszko ładnie bije '' kazala mi odstawić duphastonboje się że będę plamiła... mówiła, że nie ma potrzeby żebym go przyjmowala... dala mi skierowanie na krew, pilne: toksoplazmoza IgG,Igm mam zrobic w tym tygodniu, we wtorek teleporada zeby omowic wynik, a resztę mam zrobić za 3 tygodnie bo kolejna wizyta za miesiąc... eh dlugooooo. Tez takie wytyczne dostałyście odnośnie badan ?