Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja też jeżeli będzie wszystko okej na wizycie to też przechodzę na L4Widzę że chyba tylko ja już jestem na l4, ale w mojej pracy, przy tych nerwach i stresie od razu wolałam iść. A czuje takie zmęczenie, codziennie, że mogę ciągle spać i leżeć.![]()
Hej. Ja szłam w 5+6tc i już wtedy lekarz potwierdził ciążęHej dziewczyny, aktualnie jestem w 4 tygodniu + 4 dni. Zrobiłam badanie beta hcg (przyrost wydaje się ok):
17.08 - 54
19.08 - 145
21.08 - 459
Kiedy umówić się na pierwsze USG?
Jest to moja pierwsza ciąża i bardzo się stresuję czy wszystko jest ok.
Z góry dzięki za odpowiedź.
I jak?Woda morska do nosa, i jakieś domowe herbatki z cytryną miodem, mleko z miodem.
Ktoś dziś ma wizytę?
Bo ja mam i się strasznie stresuje![]()
Myślę że jak nic się nie dzieje to ok 7-8 tydzień.Hej dziewczyny, aktualnie jestem w 4 tygodniu + 4 dni. Zrobiłam badanie beta hcg (przyrost wydaje się ok):
17.08 - 54
19.08 - 145
21.08 - 459
hej, skoro to u Ciebie 4 tydzień, to na pewno masz termin na marzec?Hej dziewczyny, aktualnie jestem w 4 tygodniu + 4 dni. Zrobiłam badanie beta hcg (przyrost wydaje się ok):
17.08 - 54
19.08 - 145
21.08 - 459
Też jestem na zwolnieniuWidzę że chyba tylko ja już jestem na l4, ale w mojej pracy, przy tych nerwach i stresie od razu wolałam iść. A czuje takie zmęczenie, codziennie, że mogę ciągle spać i leżeć.![]()
raczej napisała tutaj, bo mamy największą liczbę komentarzy na tym wątku i chciała uzyskać odpowiedź szybciejhej, skoro to u Ciebie 4 tydzień, to na pewno masz termin na marzec?
aaaa Ok, myślałam, że pomyłkaraczej napisała tutaj, bo mamy największą liczbę komentarzy na tym wątku i chciała uzyskać odpowiedź szybciej![]()
Ja przechodzę na L4 od 1 września. To będzie wg om 11+5Ja też jeżeli będzie wszystko okej na wizycie to też przechodzę na L4![]()