Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wydaje mi się że jeśli lekarz nic nie sugerował to nie ma to różnicyDziewczyny a jak umawiacie się na USG połówkowe?
Bo mam do wyboru 19+6 lub 20+6 i nie wiem czy ten tydzień robi jakaś większą różnicę?![]()
Ja idę 20+1 ale moja liczy termin z usg prenatalnego (który wskazuje na to, że dziecko jest tydzień starsze niż z OM).Dziewczyny a jak umawiacie się na USG połówkowe?
Bo mam do wyboru 19+6 lub 20+6 i nie wiem czy ten tydzień robi jakaś większą różnicę?![]()
Wow gratuluje.Miałam dziś wizytę, ku memu wielkiemu zdziwieniu prawdopodobnie spodziewamy się dziewczynkiIskierka w przeciwieństwie do syna będzie chyba nie aż taka wyrośnięta, idzie idealnie środkiem parametrów, cały czas usg pokrywa się z OM
![]()
zdecydowanie tydzien 20.Dziewczyny a jak umawiacie się na USG połówkowe?
Ja też tak planowałam, ale lekarz właśnie odwołał mi jutrzejszą wizytę po L4Hej,
ostatnie dwa dni pracy alez ja sie kurcze ciesze.
Słuszna uwaga, to moja "pierwsza" ciąża i pomimo tego, że jestem w tym temacie zapełnie "zielona" to też nie planuje się śpieszyć i kupić tylko niezbędne minimum, a w dobie dzisiejszej technologii w sumie jak czegoś zabraknie, to większość sklepów internetowych ma wysyłki w ciągu 24 godzin,Ja jeszcze nie myślę o żadnej wyprawce. W pierwszej ciąży sugerując się listami wyprawek na różnych grupach kupiłam wiele niepotrzebnych rzeczy, w drugiej byłam już o wiele mądrzejsza i kupiłam absolutne minimum. Tak na prawdę maluszek potrzebuje tylko kilku ubranek, pieluszki, witaminy D i K oraz mleko. I na wyjście ze szpitala fotelik. Na wszystko inne przyjdzie czas, także nie ma co się spieszyćZacznę kompletować ww rzeczy nie wcześniej niż w 30 tc.