Ooo to super masz położnaJa zadzwoniłam do położnej bo chciałam żeby ta konkretna do nas przychodziła po porodzie. I zapytałam jak to teraz wykłada wszystko i kiedy mam dać jej znać jak urodzę czy jak będę już w domu. A położna zapytała czy nie chce się z nią wcześniej spotkać poznać się i porozmawiać![]()
reklama
Lake882
Fanka BB :)
Po pierwszym spotkaniu jestem bardzo zadowolona. Młoda, otwarta i zadowolona ze swojej pracy.Ooo to super masz położna![]()
Jakie lampeczki? Mozecie coś do polecenia?A jakoś tak dzis ponuro...śnieg u nas sypie...już jest bielusieńkomacie już jakieś lampeczki do pokoju maluszków?
Tyna_88
Ciekawe pytanie... W sumie nie mam pomysłu... Poprzednio miałam cotton ballsy przy łóżeczku, poniżej poziomu materacyka. Ale tym razem kupiliśmy dostawkę, więc ich tam nie przymocujęA jakoś tak dzis ponuro...śnieg u nas sypie...już jest bielusieńkomacie już jakieś lampeczki do pokoju maluszków?
W tym tygodniu powinnam wyjść, więc chociaż torbę do porodu powinnam doprowadzić do porządku
Oo te kule mogą być fajne bo nie dają mocnego światła..dziś oglądałam w Mrówce takie lampeczki do pokoju dziecego typu świnki, misie itp ale dość drogie więc narazie to odłożyłam w czasieCiekawe pytanie... W sumie nie mam pomysłu... Poprzednio miałam cotton ballsy przy łóżeczku, poniżej poziomu materacyka. Ale tym razem kupiliśmy dostawkę, więc ich tam nie przymocujęchyba postawię obok łóżka jakąś zwykłą lampkę nocną i w razie zbyt jasnego światła zarzucę na nią tetrę. I tak mam częściowo prowizorkę przez to leżenie w szpitalu.
W tym tygodniu powinnam wyjść, więc chociaż torbę do porodu powinnam doprowadzić do porządku![]()
Ja zamowiłam z grawerowe.pl. też nie najtańsze, ale urzekły mnie. Ja mam tęOo te kule mogą być fajne bo nie dają mocnego światła..dziś oglądałam w Mrówce takie lampeczki do pokoju dziecego typu świnki, misie itp ale dość drogie więc narazie to odłożyłam w czasie![]()
Załączniki
Lake882
Ooo koniecznie daj znać jak wyjdziesz !! A jak się masz? co lekarze mówią?Ciekawe pytanie... W sumie nie mam pomysłu... Poprzednio miałam cotton ballsy przy łóżeczku, poniżej poziomu materacyka. Ale tym razem kupiliśmy dostawkę, więc ich tam nie przymocujęchyba postawię obok łóżka jakąś zwykłą lampkę nocną i w razie zbyt jasnego światła zarzucę na nią tetrę. I tak mam częściowo prowizorkę przez to leżenie w szpitalu.
W tym tygodniu powinnam wyjść, więc chociaż torbę do porodu powinnam doprowadzić do porządku![]()
Ja już właśnie torby ostatnio spakowałam i mam nadzieję że o niczym nie zapomniałam
reklama