Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A encortonu nikt Ci nie zalecił przy takich stratach na tym samym etapie?Tak, przyjmuje heparynę, od pozytywnego testu. Niestety test zrobiłam dość późno więc mogę tylko mieć nadzieje, że nie zaszkodziłam ciąży przez to. Ale póki co beta i progesteron ładnie rósł więc jestem dobrej myśli.
A poza heparyną to tylko witaminy ciążowe i letrox na tarczyce.
A Ty?
Jak dobrze kojarzę, to bierzesz duphaston, prawda? On jak coś nie wychodzi w krwiDziewczyny byłam na badaniach które przepisała mi gin. dziś przed pracą, oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam sobie przy okazji betę z progesteronembeta 10067,8 ( może jutro na USG zobaczę więcej niż tylko pęcherzyk
) ale progesteron mam nadal niski 11,59
![]()
mam przepisany 'w razie potrzeby ' ale nie biorę bo nie widzę u siebie nic niepokojącego żadnych plamień itd..Jak dobrze kojarzę, to bierzesz duphaston, prawda? On jak coś nie wychodzi w krwi
Piękna beta![]()
To skoro nie ma plamień, to ja bym się tym zbytnio nie martwiła. Cały czas jest w normiemam przepisany 'w razie potrzeby ' ale nie biorę bo nie widzę u siebie nic niepokojącego żadnych plamień itd..
Ja tak mam jakoś od tygodnia. A od zawsze pije 3l wody + inne płyny. DziwneTo u mnie na szczęście ten mocz nie jest ciemny, chociaż właśnie chodzę siku stosunkowo sporadycznie.Może właśnie te kiszonki mogłyby pomóc, chociaż nie uśmiecha mi się aby pić wodę po ogórkach czy kapuście
![]()
Nie, nikt mi encortonu nie zlecił.A encortonu nikt Ci nie zalecił przy takich stratach na tym samym etapie?
Ja od zastrzyku biorę acard. Do testu 75, steraz 150, clexan 0.4 i duphaston. Dostałam też steryd ale nie biorę bo fatalnie się po nim czułammam nadzieję,że mimo tego się uda
![]()
moze kisiel z jablkami, siemie lniane, mi jeszcze pomagaly platki frutina takie zieloneA macie może jakiś sposób na zaparcia oprócz jedzenia suszonych owoców, których szczerze nienawidzę?Ostatnio próbowałam w siebie wcisnąć suszone śliwki, ale od razu mam odruch wymiotny kiedy czuje ten zapach.
O matko mam to samo na co dzień też mam z tym problem teraz się pogorszyło więc też jestem chętna na jakieś domowe sposobyNie, kefir też odpada
Pije dużo wody w ciągu dnia, mam wprost wrażenie, że więcej pije niż wysikuje (i widzę, że woda strasznie mi się zatrzymuje w organizmie). Innych pozycji również próbowałam, ale niestety. Nie chce przeć na siłę, aby nie dostać przez to jakiejś "nagrody"...
Ja ogólnie mam problem z zaparciami na codzień, ale w ciąży mam wrażenie że jest dwa razy gorzej.![]()
Będę próbować, bo zaczyna się to robić coraz bardziej uciążliwe.Ja tak mam jakoś od tygodnia. A od zawsze pije 3l wody + inne płyny. Dziwneniekoniecznie musi być woda
można przemycić na kanapki, zrobić kapuśniak, ogórkową czy surówki. Olej lniany czy kokosowy albo awokado też może dać radę
to z tych tłustych rozwiązań