reklama
XnetiX
Fanka BB :)
U mnie trochę gorzej, bo było jeszcze jedno plamienie krwią. Czekam co z tego wyniknie. Wyniki badań i tak dopiero jutro, wtedy się dowiem co dalej.No właśnie mam to samo, tylko rano, teraz spokój
AnielkoweLove
Ale cudownie! Cieszę się i gratuluje!Dziewczyny, jestem szczęśliwa! Jestem po wizycie i jest serduszko![]()

Altojaxx
Mówił że takie różnice na tym etapie mogą być ze będzie się to wyrównywać później. Że serce bije z dobrą częstotliwością. No ale trzeba kontrolować. No ale wiadomo zmartwiłam się tym. No to stresujemy się przed wizytą razemJa nie mam pojęcia czy taka proporcja jest dopuszczalna, a lekarz skomentował to jakoś?
Za 2 tygodnie znów będziemy razem wizytowaćja tez mam wizytę 26.07
![]()

AnielkoweLove
Ja nawet spoko, trochę podbrzusze czuje ale nie jakoś intensywnie. Cycki mnie nie bolą, więc już oczywiście czarne myśliJak się dzisiaj czujecie ?Ja z każdym dniem coraz gorzej
mdłości mnie dopadły, piersi bolą momentami nie do wytrzymania
ogólnie się czuje wykończona a ledwo wstałam
![]()

WitamyCześć dziewczynysiedzę od godziny i czytam wasze wpisy więc postanowiłam i ja się odezwać
w tym roku kończę 30 lat. Od 5 lat się z mężem staramy o bobasa. W zeszłym roku miałam operacje bariatryczna, schudłam ponad 30 kg i myślę, że to mi dużo pomogło. 2 dni temu na teście ujrzałam 2 grube krechy
ostatnia miesiaczka 2.06
rano dopiero pierwszy raz będę robić bete. A wieczorem lekarz
kurde wy wszystkie jak czytałam już macie wyniki
a ja dopiero co dwie kreski ujrzałam
Dodam, że mam dość ciężka prace ( jestem opiekunem medycznym w dps ). Bardzo dużo dźwigania szczegolnie tych babć troszkę większych
mówicie, że od razu brać l4? Jeśli pójdę na l4 a nie daj Boże cos pójdzie nie tak to od razu mnie wywala z pracy bo moja dyrektorka każdemu kto był na l4 daje wypowiedzenie
się rozgadałam. Powodzenia dla was wszystkich
![]()

Anet29
nie, brazowe plamienie nie zawsze oznacza cos zlego, najgorzej jak pojawi sie zywa krew, ale lepiej skonsultuj to z lekarzem.Dziewczyny macie takie malutkie brązowe plamienia ??
Ania936
Trzymam kciuki żeby było ok!U mnie trochę gorzej, bo było jeszcze jedno plamienie krwią. Czekam co z tego wyniknie. Wyniki badań i tak dopiero jutro, wtedy się dowiem co dalej.

reklama
Nusia93
Kurde ja mam taki stres przed jutrzejszą wizytą 
nie mogę sobie miejsca znaleźć! Na szczęście na razie mi się udało z grafikami że do końca tygodnia mam wolne. Ale czlowiek jak ma dużo wolnego czasu to jeszcze więcej myśli i się nakręca:/