Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super Cię tu widzieć, gratulacje
Powiedziałam rodzicom, teściom i rodzeństwu mojemu i mojego męża. Gdyby coś było nie tak , na pewno oni też by o tym wiedzieliDziewczyny wybaczcie , że tyle pytamjestem ciekawa czy powiedzieliście już najbliższym o ciazy ? Czy jeszcze czekacie ?
U mnie wie tylko mąż. Planuje powiedzieć dopiero jak skończy się pierwszy trymestr, mam nadzieję, że będzie dobrzeDziewczyny wybaczcie , że tyle pytamjestem ciekawa czy powiedzieliście już najbliższym o ciazy ? Czy jeszcze czekacie ?
u mnie wie maz i siostra z jej mezem, caly czas mysle czy przekazac juz dzieciom czy jeszcze poczekac do nastepnej wizyty, jak im powiem to juz wszyscy beda wiedziecDziewczyny wybaczcie , że tyle pytamjestem ciekawa czy powiedzieliście już najbliższym o ciazy ? Czy jeszcze czekacie ?
U mnie wie mąż, siostra i dwie przyjaciółki. W weekend dowiedzą się kolejne 2 przyjaciółki. A po wizycie 21.07 powiemy rodzicom.Dziewczyny wybaczcie , że tyle pytamjestem ciekawa czy powiedzieliście już najbliższym o ciazy ? Czy jeszcze czekacie ?