Anet29
Fanka BB :)
cudowne wiesci, gratulacjeJa byłam na wizycie, jest 2 mm zarodek z bijącym serduszkiem ❤
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
cudowne wiesci, gratulacjeJa byłam na wizycie, jest 2 mm zarodek z bijącym serduszkiem ❤
a jakie ma wymiary pecherzyk?Dziewczyny a ja mam pęcherzyk ale na razie pusty ;(
Nie, nie chce mi się chyba w to bawić, po prostu będę chodzić prywatnie i tylejak ja nie nawidze takich lekarzy wrrr, przy ostatnim poronieniu uslyszalam ze juz mam duzo dzieci i moge przestac juz zachodzic w ciaze... akurat w tamtym momencie kiedy stracilam dziecko wlasnie to chcialam uslyszec. Moze poszukaj innego lekarza na nfz jesli chcesz prowadzic ciaze u 2 lekarzy![]()
GratulacjeJa byłam na wizycie, jest 2 mm zarodek z bijącym serduszkiem ❤
A na badania krwi masz opcje na jakiś pakiet medyczny? Albo spoko internistę, która będzie Ci wypisaywac skierowanie na badanie? To zawsze jakaś opcja żeby było taniejNie, nie chce mi się chyba w to bawić, po prostu będę chodzić prywatnie i tylebo to nie na moje nerwy
Teraz tak myśle, że taka soczysta nektarynke to bym z chęcią zjadłaJa mam fazę na nektarynki.i frytki
![]()
Niestety ale nieA na badania krwi masz opcje na jakiś pakiet medyczny? Albo spoko internistę, która będzie Ci wypisaywac skierowanie na badanie? To zawsze jakaś opcja żeby było taniej![]()
1.76 cma jakiej wielkości jest pęcherzyk?
No właśnie rano badałam ale dopiero jutro mam wyniki :/ i nie zrobię po 48 bo w sobotę mają nieczynne ;/Kiedy powinnaś dostać miesiączkę? Wiesz kiedy miałaś owulację? Widać MOŻE (bo nie musi) być cokolwiek dopiero przy becie ok.1000. Badałaś betę?
A nie ma YS? Na jaki wiek ciąży wyliczył lekarz?1.76 cm