Mamachlopcow
Fanka BB :)
jestem po dwóch cc , jedno w znieczuleniu ogólnymA ile z was już teraz wie, że będzie miało CC? Dajcie
U mnie poród skończył się nagłym cesarskim cięciem ratującym życie. Nie mam zamiaru próbować drugi raz![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jestem po dwóch cc , jedno w znieczuleniu ogólnymA ile z was już teraz wie, że będzie miało CC? Dajcie
U mnie poród skończył się nagłym cesarskim cięciem ratującym życie. Nie mam zamiaru próbować drugi raz![]()
Z tego co kiedyś czytałam to przez leczenie zrostów wewnatrzmacicznych z automatu jestem kwalifikowana do cc. Ale jeszcze dla mnie za wcześnie na takie rozmowy z lekarzemA ile z was już teraz wie, że będzie miało CC? Dajcie
Ja się śmieję, że znając moje szczęście to właśnie taki los mnie czekaCórkę urodziłam jak miałam 27 lat, syna 31. Teraz 35. Tak jakoś mi się dzieci rodzą w latach przestępnychKtóra celuje w 29lutego 2024?
![]()
Zgłaszam, że ja od czerwca z 4 na przodzieI to jest świetne na tym forum.
Są tu osoby świeżo po 20stce, są osoby przed 40stką , wykształcone, mniej wykształcone, z miasta, ze wsi. Niektóre są po przejściach, inne nie. Dla jednych jest to któraś z kolei ciąża , dla innych pierwsza .
A wszystkie traktujemy siebie równo, bez wyjątków. Każda każdą wspiera, nie ocenia.
Można liczyć na Wasze wsparcie bez względu na wszystko. To jest najlepsze![]()
Zapomniałam dzisiaj rano wziąć progesteronuto chyba nie jest duży problem jak wezmę 3 h później niż zazwyczaj?
jestem po dwóch cc , jedno w znieczuleniu ogólnym
Ja też dwa cc za sobą jedno narkoza a drugie znieczulenie ogólne trzecia przede mnąZ tego co kiedyś czytałam to przez leczenie zrostów wewnatrzmacicznych z automatu jestem kwalifikowana do cc. Ale jeszcze dla mnie za wcześnie na takie rozmowy z lekarzem![]()
Spokojnie nic się nie stanieZapomniałam dzisiaj rano wziąć progesteronuto chyba nie jest duży problem jak wezmę 3 h później niż zazwyczaj?
GratulacjeKochane!Witam się z Wami a zarazem tak bardzo się cieszę od wczoraj testy mam pozytywne (om 22.06) termin z aplikacji mam na 28 marca. Do tematu podchodzę bardzo ale to bardzo ostrożnie ponieważ miałam być grudniową mamą 2023 ale w maju w 9tc poroniłam naszego aniołka. Przeszłam przez to okropnie ale z każdym dniem uświadamiam sobie że życie niestety biegnie dalej. Nie myślałam że tak szybko znów będzie mi dane być tutaj z Wami, a co najważniejsze mam Ogromną nadzieję że przetrwam tym razem z Wami do końca te cudowne i nudne 9 miesięcy
wizytuje dopiero 3 sierpnia więc myślę że to będzie idealny czas na potwierdzenie ciąży może tym razem oszczędzę sobie stresu.