Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A tą krew to po co się pobiera?Wszystko w zależności jak dziecko się ułoży u mnie dość szybko bo ok 20 min I potem krew![]()
SuperWłaśnie wróciłam od lekarza według usg
7+ 5 a z okresu 7+3 tak wiec ja miałam szybciej owulacje na to wychodzi. No ale co najważniejsze z dzidzią wszystko dobrze serduszko bije teraz to już dobrze widziałam punkcik i mierzy 1.38 cmnastępna wizyta za tydzień 28 bo 31 lecę na urlop a chcę mieć spokojną głowę. Badnia prenatalne mam tuż po urlopie 16 sierpnia na godz 10.30
![]()
Świetna wiadomośćJa już powszystko w jak najlepszym porządku
tydzień młodsza względem om
![]()
DziękujęGratulacje cudowne wieści!
Uuuu prenatalne robi się poważnie![]()
Super! Ja nie wiem czy będę chciała aby mąż był ze mną, bo to badanie dopochwowo się robi? Ale nie ukrywam, że też się stresujeU mnie trwało Ok 30 min, mąż był ze mną i trzymał mnie za rękę. Przed nami był duży ekran na którym widać było dzidzielekarz krok po kroku robił pomiary i wszystko dokładnie opisywał. Ja najbardziej stresowałam się jaka będzie przezierność karku - bo od tego dużo zależy czy nie ma wad genetycznych. Ogólnie wszystko przebiegło w miłej atmosferze i jeszcze dostaliśmy nagranie
ale nie powiem, że się nie stresowałam przed tym badaniem, na szczęście okazało się, że wszystko ok i stres opadł w momencie
![]()
No to jadę... za godzinę się wszystko okażetrzymajcie kciuki proszę
![]()