Juliaaawe
Fanka BB :)
Jako że stresuje mnie jutrzejsza beta i nie mogę się jej doczekać zrobiłam test, już są piękne kreski
oczywiście mam schizy ze za lekko ciemnieje i może betę się nie podwaja, co się robi z tą głową przy staraniach to masakra 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
haha mam tak samo, mam wrażenie że testy z pink mi nie ciemnieją a inne są wyraźniejszeJako że stresuje mnie jutrzejsza beta i nie mogę się jej doczekać zrobiłam test, już są piękne kreskioczywiście mam schizy ze za lekko ciemnieje i może betę się nie podwaja, co się robi z tą głową przy staraniach to masakra
![]()
No to ja mam tak samo z tymi facelle, jutro wszystko się okaże, chyba jak będzie w porządku to na 3 betę już się nie wybiorę, ile mnie to stresu kosztujehaha mam tak samo, mam wrażenie że testy z pink mi nie ciemnieją a inne są wyraźniejsze![]()
Ja też do pierwszej wizyty chyba bed cały czas testować, dzisiaj jeszcze zrobiłam betę ,myślę jeszcze zrobić przed samą wizytą, a w między czasie pewnie zrobię test taki z aptekiNo to ja mam tak samo z tymi facelle, jutro wszystko się okaże, chyba jak będzie w porządku to na 3 betę już się nie wybiorę, ile mnie to stresu kosztujeprzez te kilka dni robiłam po 3/4 testy dziennie żeby sprawdzić czy ciemniej, normalnie paranoja
![]()
Pinki nie wybarwiaja się jakoś specjjalnie. Dopiero po 500 są ładnehaha mam tak samo, mam wrażenie że testy z pink mi nie ciemnieją a inne są wyraźniejsze![]()
Właśnie gdzieś już kiedyś czytałam że są ładne w późniejszym czasie ale widzisz już szukam sobie powodu do zmartwieńPinki nie wybarwiaja się jakoś specjjalnie. Dopiero po 500 są ładne![]()
Będzie dobrze, bez stresuWłaśnie gdzieś już kiedyś czytałam że są ładne w późniejszym czasie ale widzisz już szukam sobie powodu do zmartwień![]()
Ja mam to samo masakraCześć, Po nazwie domyślam się że Magda
Czuję się bardzo różnie. Ból piersi, mam spadki mocy, w ciągu dnia chce mi się spać w nocy nie i budzę się bardzo wcześnieraz jestem głodna a innym razem nie chce mi się nawet patrzeć na jedzenie, ogólnie czuję się jakbym za moment miała dostać Turbo @
![]()