Nusia93
Fanka BB :)
Ja bylam w 5+6 i był pusty pecherzyk. Nerwów tyle mnie to kosztowałoWitajcie marcowe mamy mam nadzieje ze tez będę takąwczoraj beta 11100 14.05 936 wg mnie jest to 5+5 idę w poniedziałek do lekarza czy będzie coś widoczne?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja bylam w 5+6 i był pusty pecherzyk. Nerwów tyle mnie to kosztowałoWitajcie marcowe mamy mam nadzieje ze tez będę takąwczoraj beta 11100 14.05 936 wg mnie jest to 5+5 idę w poniedziałek do lekarza czy będzie coś widoczne?
No jak prześpię noc to jest szok HahaO matko to kolorowo masza mała to niezła kombinatorka, nie dostała cyca to przeskoczyła od razu po konkrety
krzywdy sobie nie da zrobić
To moja na odwrót, wg mnie za mało je i ciągle coś w nią wciskamzawsze chciałam, żeby sama się garnęła do jedzenia, ale póki co to taki Tadek niejadek
choć np jajecznice zje z całego jaja, a jak widzi słoiczek (o zgrozo) to aż się trzęsie, a człowiek gotuje i liczy, że będzie zjedzone taaaaa
![]()
Ja próbuje sprzątać, ale już się zmęczyłam i głowa mnie boliJakie dziewczyny macie plany na weekend?
Ja próbuje jako tako sprzątać dom, ponieważ dziś znajomi wpadają. Jutro pewnie gdzieś również wyjdziemy, ale w niedziele czeka nas błogi relaks... albo obiad u teściów, jeszcze nie wiem![]()
Ja jestem waga i jestem mega nie ogarnięta, a moi tato jest nie wiem co 29.12? Ale też jest nieogarnięty więc bardziej podejrzewam u nas jakieś ADHD niż znak zodiakuTo akurat bardzo zabawne, ale mam termin na 5 marca, czyli w urodziny mojej mamy.Ale jeśli dziecko ma być takie jak mama, to podziękuje.
Bardziej nieogarniętej osoby chyba nigdy nie poznałam
![]()
Ja to mogę chwasty wyrywać i tyle z moich prac ogrodowych, ale też mnie zaraz wszystko swędzi, gryzie i wydaje mi się, że po mnie łaziPodziwiam cię za to zamiłowanieJa niestety niezbyt lubię się z naturą, boje się każdego najmniejszego robaczka, wszystko mnie od razu chce tam zjeść i zabić
![]()
Mój mąż Panna my z córka Wagi i wydaje mi się, że on ma jednak trudniejszy charakterMam córkę wagę i popieram, jest trudnahumor zależy w którą stronę przeważy xD ja za to jestm Panna i też do łatwych nie należę
![]()
O z tym o wagach to się zgodzę, mam dokładnie takStrzelce to bardzo dynamiczne znaki, to ludzie którzy brylują w towarzystwie i optymistycznie płyną przez życieWagi natomiast dużo myślą i często za dużo analizują. Wybierają też często samotność od towarzystwa. Możecie się różnić w tych aspektach
![]()
Ja to co roku sieje i potem nic z tym mi się nie chce robić Haha, a w tym roku jeszcze mi ślimaki zeżarły większość to w ogóle się odechciewaJa w tym roku też tyle wszystkiego zasiałam... mówię nie ma to jak na ogrodzie mieć wszystkie swoje warzywa. A teraz ani nie mam sił wstać z łóżka a mąż nienawidzi takich praccodziennie mówię, że pójdę ogarnąć chwasty i tak przekładam i przekładam aż mi wszystko zarosnie
![]()
Tak ale koleżanka będzie w poniedziałek w 6+1 tak więc może już być widoczny jeśli oczywiście ciąża nie jest młodsza niż jej się wydajeJa bylam w 5+6 i był pusty pecherzyk. Nerwów tyle mnie to kosztowałoale po tygodniu już było serduszko i dzidzia
![]()
Ja właśnie mam ten sam problem z odkładaniem w czasie, ale myślę sobie, że póki ładnie wszystko rośnie, to chyba tym moim warzywkom po prostu chwasty sprzyjająJa w tym roku też tyle wszystkiego zasiałam... mówię nie ma to jak na ogrodzie mieć wszystkie swoje warzywa. A teraz ani nie mam sił wstać z łóżka a mąż nienawidzi takich praccodziennie mówię, że pójdę ogarnąć chwasty i tak przekładam i przekładam aż mi wszystko zarosnie
![]()
Wygląda to dobrzeDziewczyny może któraś ogarnia badania i rozumie ten lekarski szyfr?Czy te badania są w miarę okej? Chodzi mi o te leukocyty. Z góry dzięki jak ktoś to ogarnia i się wypowie
![]()
Czekam na dobre wiadomości![]()
Owulacje miałam 25.06 to chyba dobrze liczę ?Tak ale koleżanka będzie w poniedziałek w 6+1 tak więc może już być widoczny jeśli oczywiście ciąża nie jest młodsza niż jej się wydajeja przy 6+1 już miałam bijące serduszko
![]()
Tak wydaję mi się, że dobrzeOwulacje miałam 25.06 to chyba dobrze liczę ?
Bardzo ładnie ci rośnie maleństwo ja miałam w 6+ 1Jstem po wizycietej na NFZ. Zarodek jest, tętno też. Ale
ja nie wiem nie może chyba być tak,że wyjdę zadowolona z wizyty... Eh byłam na USG lekko ponad tydzień temu i było niby 5+3 z pomiarów. Dziś wizyta tydzień i dwa dni od tamtej i tak jest wszystko ale według jej wyliczeń 6+1
to co ta ciąża stoi w miejscu? Wolno się rozwija? Crl 0.44. Nie mam pojęcia jaki wymiar na pecherzyk bo go chyba nie zmierzyła... We wtorek idę prywatnie,może coś więcej się dowiem . Z plusów dostałam skierowanie na te badania krwi, więc to będzie z głowy