Migdałkowa
Fanka BB :)
Będzie dobrzeMiałam ją zrobić na 9.08 i siedzę sobie w domu spokojnie a tu telefon... Wie Pani co ja to przemyślałam i niech Pani zrobi jutro żeby szybko wyniki mieć bo ona musi to sprawdzić. Nosz kuwa tak mi dzień zepsuła
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Będzie dobrzeMiałam ją zrobić na 9.08 i siedzę sobie w domu spokojnie a tu telefon... Wie Pani co ja to przemyślałam i niech Pani zrobi jutro żeby szybko wyniki mieć bo ona musi to sprawdzić. Nosz kuwa tak mi dzień zepsuła
Tak sprawdzam co chwilęA sprawdzałaś online? Oni często SMS wysyłają jak wyniki już dawno są. Ja ostatnio miałam wynik ok 15 a SMS był o północy![]()
ile Ci wyszlo % i co mowil ten lekarz? Mam nadzieje ze mi tez wyjdzie wysoko i zamkne ten temat. Staram sie nie czytac internetow ale wiadomo jak jest, juz przeczytalam i jestem przerazona.Oj to doskonałe wiem co czujesz... Miałam ten sam problem. Ale wyszła mi wysoka awidnośćwyniki jeszcze byłam skonsultować z lekarzem od chorób zakaźnych. Trzymam mocno
![]()
mi mowili ze lyka mozna ale baardzo malutkiego, wrecz tylko zwilzyc usta, to jest najgorsze badanie w ciazy.Kupiłam właśnie cytrynowa . A czy można w ciągu tych godzin napić się lyka zwykłej wody ?
Mialam 3 tygodnie temu krzywa glukoza ininsulinowa w ramach diagnostyki i wcale źle nie wspominam. Tzn trochę ulepek ta glukoza, potem chciało mi się spać, ale nic szczególnego się nie działo.mi mowili ze lyka mozna ale baardzo malutkiego, wrecz tylko zwilzyc usta, to jest najgorsze badanie w ciazy.
Ja miałam bez ciąży robiony test i mdliło mnie po tej glukozie.. Ale ja też nie przepadam za słodyczami ogólnie, od czekolady wolę śledzieMialam 3 tygodnie temu krzywa glukoza ininsulinowa w ramach diagnostyki i wcale źle nie wspominam. Tzn trochę ulepek ta glukoza, potem chciało mi się spać, ale nic szczególnego się nie działo.
Nie jestem pewna czy jest to miarodajne w ciąży, ale jest takie badanie które nazywa się hemoglobina glikowana. Ono pokazuje mniej więcej to jak pracował cukier w ostatnich kilku miesiącach. Może to byłoby wystarczające w takiej sytuacji? To proste badanie na czczo bez żadnych drinkówA ja nie mogę pić glukozy po mojej operacji bo dostałam zakaz od lekarza ale to już wcześniej wiedziałam bo dużo czytałam o tym... Jestem ciekawa czy jest inny sposób aby w razie czego wykluczyć cukrzycę? O dziwo moja nowa pani Dr powiedziala, że ona właśnie słyszała, że nie mogę ale co dalej to w tym stresie zapomniałam pytać![]()