ladydaise
Fanka BB :)
Wzięłam Się za pieczenieNiestety masz powody, ale trzeba się wspieraćzrelaksuj się, może jakaś książka czy film Ci pozwoli nie myśleć tyle
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wzięłam Się za pieczenieNiestety masz powody, ale trzeba się wspieraćzrelaksuj się, może jakaś książka czy film Ci pozwoli nie myśleć tyle
![]()
Oooo... a co tam pysznego robisz???Wzięłam Się za pieczenie![]()
Wszystkiego najlepszego!!! Obyś za rok świętowała już z różowym bobasem!Hej kobietkidzisiaj witam się z Wami starsza
po dłuższej przerwie nieobecności z powodu urlopu i totalnego odpoczynku. Teraz nie wiem jak ja Was nadrobię, ale już się biorę za to
mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze
![]()
Co tam pichcisz? Ja właśnie wszamałam leczo, Jezu, że ja dopiero pierwszy raz w tym roku zrobiłam, zapomniałam o tym danie a uwielbiamWzięłam Się za pieczenie![]()
Ciasto bananowe z malinami na mące orkiszowejOooo... a co tam pysznego robisz???
Ciasto bananowe z malinami na mące orkiszowejCo tam pichcisz? Ja właśnie wszamałam leczo, Jezu, że ja dopiero pierwszy raz w tym roku zrobiłam, zapomniałam o tym danie a uwielbiamza to mąż średnio, ale nie wiem kiedy wróci z pracy to mu kiełbasę na grilla zostawiłam
Dziecko siostrze sprzedałam i idę pranie poskładać w chwili ciszy![]()
DziękujęWszystkiego najlepszego!!! Obyś za rok świętowała już z różowym bobasem!![]()
Ja na razie całkowicie odpuściłam. Mąż wyrozumiały ani nie nalegaA powiedzcie czy u was też jest taka obojętność teraz na zbliżenia intymne? Strasznie jestem negatywnie nastawiona brak ochoty i chęci. Ostatnio przez stosunek zaczęłam krwawić już bałam się że pewnie coś uszkodzilismy i po ciąży. Ale pokrwawilam troszkę i na drugi dzień był spokój, nie mam pojęcia co mogło być przyczyną..Do teraz jest wszystko ok. Ale od wtedy chęci są na poziomie 0.
Ja mam tak jak ty wogóle mi się nie chce gdzie przed ciąża bardzo mi sie chcialo i do tego mam suchosc pochwy a nigdy wczesniej tego nie mialamA powiedzcie czy u was też jest taka obojętność teraz na zbliżenia intymne? Strasznie jestem negatywnie nastawiona brak ochoty i chęci. Ostatnio przez stosunek zaczęłam krwawić już bałam się że pewnie coś uszkodzilismy i po ciąży. Ale pokrwawilam troszkę i na drugi dzień był spokój, nie mam pojęcia co mogło być przyczyną..Do teraz jest wszystko ok. Ale od wtedy chęci są na poziomie 0.