pestka339
Fanka BB :)
ból piersi, zmęczenie i wahania nastroju... Jak przed @ tylko inaczejNo pewnie ze się podzielę wynikamiJak samopoczucie? Macie jakieś objawy? U mnie mega ból piersi oraz zgaga której nigdy nie miałam
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ból piersi, zmęczenie i wahania nastroju... Jak przed @ tylko inaczejNo pewnie ze się podzielę wynikamiJak samopoczucie? Macie jakieś objawy? U mnie mega ból piersi oraz zgaga której nigdy nie miałam
![]()
U mnie oprócz dwóch kresek na teście to nic, zupełnie.No pewnie ze się podzielę wynikamiJak samopoczucie? Macie jakieś objawy? U mnie mega ból piersi oraz zgaga której nigdy nie miałam
![]()
Cześć, witajCześć wszystkimod wczoraj mam pozytywne testy( dziś 25 dzień cyklu), pora zrobić betę... Okropnie się boję,to wszystko jeszcze do mnie nie dociera...
gratulujęHejj. 2 lata starań. Pcos. 4 latka na pokładzie i w końcu 2 kreskina oko termin na 5 marzec . Oby sie udało Zobacz załącznik 1540828
właśnie zaraz muszę być w pracy więc nie dam rady dziś ponieważ pracuje do późnych godzinU mnie oprócz dwóch kresek na teście to nic, zupełnie.W ogóle mnie piersi nie bolą, czasem, ale to naprawdę sporadycznie czuje ciągnięcie w podbrzuszu. Może jestem troszkę bardziej senna, ale to nic co mogłabym powiązać bezpośrednio z ciążą
trzymam kciuki za betę
Cześć, witajidziesz już dziś na betę? trzymam kciuki
![]()
trzymam kciukiCześć, to i ja się nieśmiało witam!
Blade kreski na testach dają nadzieję, ale miałam być grudniową mamą, więc tym razem wszystko na chłodno...
Trzymam kciukiCześć, to i ja się nieśmiało witam!
Blade kreski na testach dają nadzieję, ale miałam być grudniową mamą, więc tym razem wszystko na chłodno...