Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mi się śnił dylemat, czy wybrać prace za 17 tys na miesiąc czy za 20 tysMatko ale miałam cudowny sen.Śniło mi się, że miałam usg i bobik miał ponad 2 cm, pięknie się rozwijał, pięknie biło mu serce i wprost widziałam na tym usg małe rączki, które do mnie machały.
Mam nadzieje, że to sen proroczy![]()
A mi się śniło, że poszłam do lekarza a gin mi mówi, że gratuluje CZWAORACZKI. Oby nie proroczy!Mi się śnił dylemat, czy wybrać prace za 17 tys na miesiąc czy za 20 tysoby też proroczy
![]()
Takie dylematy, to ja również mogłabym miećMi się śnił dylemat, czy wybrać prace za 17 tys na miesiąc czy za 20 tysoby też proroczy
![]()
O matko, ja już podziękuje za ciąże mnogą.U
A mi się śniło, że poszłam do lekarza a gin mi mówi, że gratuluje CZWAORACZKI. Oby nie proroczy!![]()
Nie popadaj w paranoje. Wszystko dzieje się od ILOŚCI a nie produktu. Podejrzewam, że nie zjadłaś go kilogram tylko kilka gramów, więc spokojnie. Teraz już wiesz - jesteś mądrzejsza. Nie popadajmy w skrajnośćDziewczyny, czy Wy bardzo analizujecie to co jecie? Chyba popadam w paranoje :*( dzisiaj poczytałam w necie co można a czego nie można jeść...I tam mdzi. Okazuje się, że moje codzienne jogurty z świeżymi owocami i cynamonem są zakazane tzn. Cynamon...i teraz łeb sobie nabiłam bo generalnie używam go dość często do tej pory...wczoraj nawet dodatkowo zeżarłam muffinki marchewkowe oczywiście z cynamonem...
Dżizes od tej ciąży to i rozum szwankujeNie popadaj w paranoje. Wszystko dzieje się od ILOŚCI a nie produktu. Podejrzewam, że nie zjadłaś go kilogram tylko kilka gramów, więc spokojnie. Teraz już wiesz - jesteś mądrzejsza. Nie popadajmy w skrajność![]()
Nie, bez przesady. Ograniczyłam kofeinę, nie pije alkoholu, nie pale, myje dokładnie owoce i warzywa, nie jem surowizny i łykam sumiennie wszystkie witaminki. Nie będę dodatkowo analizować każdego składniku mojej diety, szczególnie że ta jest na pewno w tym momencie uboga... ale nic innego mi nie wchodziDziewczyny, czy Wy bardzo analizujecie to co jecie? Chyba popadam w paranoje :*( dzisiaj poczytałam w necie co można a czego nie można jeść...I tam mdzi. Okazuje się, że moje codzienne jogurty z świeżymi owocami i cynamonem są zakazane tzn. Cynamon...i teraz łeb sobie nabiłam bo generalnie używam go dość często do tej pory...wczoraj nawet dodatkowo zeżarłam muffinki marchewkowe oczywiście z cynamonem...
Dokładnie. Nie ma co. Ja miałam ostatnio takie młodości, że jedyne co mogłam przełknąć to parówki, których zazwyczaj nie jadam - bo wiadomo - produkt przetworzony etc. No, ale jak mus to musNie, bez przesady. Ograniczyłam kofeinę, nie pije alkoholu, nie pale, myje dokładnie owoce i warzywa, nie jem surowizny i łykam sumiennie wszystkie witaminki. Nie będę dodatkowo analizować każdego składniku mojej diety, szczególnie że ta jest na pewno w tym momencie uboga... ale nic innego mi nie wchodzi![]()
Nie, jem normalnie oprócz oczywiście zakazanych rzeczy surowych itp. Chociaż ostatnio się walnęłam bo kupiłam camembert i z przyzwyczajenia już nie popatrzyłam czy na mleku pasteryzowanym, a nie byłDziewczyny, czy Wy bardzo analizujecie to co jecie? Chyba popadam w paranoje :*( dzisiaj poczytałam w necie co można a czego nie można jeść...I tam mdzi. Okazuje się, że moje codzienne jogurty z świeżymi owocami i cynamonem są zakazane tzn. Cynamon...i teraz łeb sobie nabiłam bo generalnie używam go dość często do tej pory...wczoraj nawet dodatkowo zeżarłam muffinki marchewkowe oczywiście z cynamonem...