Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ooo a szukałam i znaleźć niemoglam żadnych dziękiElevit Pronatal jest bez jodu - też mam problemy z tarczycą i brałam przy nadczynności![]()
Po 8. tygodniu również mogą przyjść? Myślałam, że jestem już bezpiecznaDziewczyny melduję, ze dzis mam 8+4 i od wczoraj wieczorem zaczęły się wymioty![]()
No jak widać jestem tego przykłademPo 8. tygodniu również mogą przyjść? Myślałam, że jestem już bezpieczna![]()
Po 8. tygodniu również mogą przyjść? Myślałam, że jestem już bezpieczna![]()
W zeszłym tyg miałam spadek na 13.8, dziewczyny mnie tu uspokoiłyCoś mnie podkusiło zbadać jeszcze wczoraj proga i spadł mi strasznie, aż do 16.8któraś z was miała tak niski poziom? Kojarzę, że chyba były takie osoby. Koniecznie muszę dziś ogarnąć lekarza, żeby wystawił mi receptę. Mam nadzieję, że się uda. Wizytę miałam mieć dopiero w czwczwartek
Oooo masz, właśnie mnie uświadomiłaś, ja też poziomki z krzaka zajadałamCześć dziewczyny, trochę Was podczytuje, ale mało się udzielam, bo mdłościJa się wczoraj zapomniałam i jadłam owoce prosto z krzaka
![]()
Ja dalej kawę pije I mi super smakujeMi śmierdzi wszystko to co pachniewszystkie perfumy, dezodoranty, świeczki zapachowe. Nic nie mogę wąchać bo mam wrażenie, że się zaraz uduszę. A co do kawy to też mnie od niej odrzuciło
ja dobrze nie wstałam już kawę piłam, jechałam do pracy to od razu 2
a teraz nie pije w ogóle. Zrobiłam raz jak mnie głowa bolała to znowu mnie samym zapachem zabiła
![]()