Kimkolwiek
Fanka BB :)
ja rano jeszcze wymiotuje więc ciekawe co to będzie ale no chociaz będzie z głowy i wiadomo co i jakDobrze, że wszystko w porządku, trzymam kciuki za krzywąOsobiście przeraża mnie to badanie, na samą myśl mi niedobrze
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja rano jeszcze wymiotuje więc ciekawe co to będzie ale no chociaz będzie z głowy i wiadomo co i jakDobrze, że wszystko w porządku, trzymam kciuki za krzywąOsobiście przeraża mnie to badanie, na samą myśl mi niedobrze
![]()
Często tak się dzieje jak za szybko próbuje się podnieść głowę albo spionizowac. Najlepiej trzeba te ileś godzin leżeć plackiem, żeby właśnie wszystko dobrze się rozeszło. Ja też miałam znieczulenie w kręgosłup, którego nie czułam jedynie następnego dnia bolała mnie ręka w braku jak podnosiłam do góry. Ale nie wiem czy to kwestia narkozy czy po prostu mnie przewiało bo miałam łóżko przy oknie a były tak nieszczelne okna,że dramat ....a rodziłam zimaJa też miałam dwa cc, pierwsza zrobili po 8 godz rodzenia okazało się, że mam waska szyjke a dziecko duze wiec szybko na stól podali wtedy narkoze. Druga chciałam sn ale miałam rozejście szwów w 37 tyg i wtedy podali znieczulenie w kręgosłup. Ból jak dla mnie po cc to żaden ból odrazu wszystko sama robiłam jedynie na drugi dzien po drugim cc strasznie ale to tak strasznie mnie glowa bolała, ze nie moglam wstawac z lozka bo bol byl taki jakby ktos mlotkiem mnie walił po glowie. Okazało się ze, ten płyn ze znieczulenia w kręgosłup nie rozszedł po organizmie i go nie wyplkukalam i zatrzymywal sie w glowie. Trzy dni tak leżałam z bólem i pod kroplówkami tak wiec to było dla mnie tylko najgorsze.
Ja również kocyk i herbatkaJa mam tak samo jak Ty właśnie leże pod kocem i ciągle spięale nie wiem czy zaraz nie podejdę do lekarza zobaczyć co tam u mojej fasolki a miałam iść w piątek
![]()
współczuje wam dziewczyny tych wymiotów, mnie lekko zemdli, a robię z siebie męczenniceja rano jeszcze wymiotuje więc ciekawe co to będzie ale no chociaz będzie z głowy i wiadomo co i jak![]()
ja miałam tak już przed ciąża nic nowego dla mniewspółczuje wam dziewczyny tych wymiotów, mnie lekko zemdli, a robię z siebie męczennice![]()
Mnie lekarz na ostatniej wizycie powiedział, że planuje odstawić mi metforminę w 10tc i na 12tc mam się szykować na krzywą. Jak jest u Ciebie? Powiesz coś więcej?Hejwszystko dobrze, na urlopie byłam. Wróciłam do pracy i teraz trzeba nadganiać. W sobotę robię badania w tym krzywą cukrową bo odstawilam metforminę. Zobaczymy co wyjdzie
![]()
ja jestem teraz 7+4 dc. Odstawilam metforminę stopniowo w ciągu ostatnich 2 tyg mierząc przy okazji czy nie mam skoków cukru, jak narazie wygląda wszystko ok zobaczymy jak po krzywej w sobotę. W piątek tydzień temu brałam ostatnia tabletkę metforminy. Brałam 1500 XR gluckophageMnie lekarz na ostatniej wizycie powiedział, że planuje odstawić mi metforminę w 10tc i na 12tc mam się szykować na krzywą. Jak jest u Ciebie? Powiesz coś więcej?
No masz racje jak ciagle głowę podnosiłam, kręciłam się na różne strony a to trzeba te kilka godz przeleżeć i mieć spokój. Teraz tak zrobięCzęsto tak się dzieje jak za szybko próbuje się podnieść głowę albo spionizowac. Najlepiej trzeba te ileś godzin leżeć plackiem, żeby właśnie wszystko dobrze się rozeszło. Ja też miałam znieczulenie w kręgosłup, którego nie czułam jedynie następnego dnia bolała mnie ręka w braku jak podnosiłam do góry. Ale nie wiem czy to kwestia narkozy czy po prostu mnie przewiało bo miałam łóżko przy oknie a były tak nieszczelne okna,że dramat ....a rodziłam zima![]()
Super i gratulacjeHej DziewczynyObserwuje Was już kilka dni i postanowiłam przestać być cichym obserwatorem
mam 32 lata i jest to moja pierwsza ciąża. Termin na 7 marca, aktualnie 7+6
jestem po pierwszym USG, serduszko biło i była mała fasolka. Kolejna wizyta 2 sierpnia
super, ze tutaj jesteście !
![]()