ladydaise
Fanka BB :)
Też mam tak nadzieję....mnie nawet dupka nie dalaDziękujęchyba tak, zmartwiłam się troche, ale nic lekarz nie mówił, że zagraża tylko dał dupka. Mam nadzieję, że nam się szybko wchłoną te krwiaki, żebyśmy spokojniejsze były
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też mam tak nadzieję....mnie nawet dupka nie dalaDziękujęchyba tak, zmartwiłam się troche, ale nic lekarz nie mówił, że zagraża tylko dał dupka. Mam nadzieję, że nam się szybko wchłoną te krwiaki, żebyśmy spokojniejsze były
![]()
Moja była jakoś 579Pojechałam na betę winili wieczorem czy możecie powiedzieć te które robiliście betę w dniu miesiączki ile wynosiła ?
Nie patrz na to, bo to zależy od tego kiedy miałaś owulację - ja np miałam tylko 147 1 dzień po miesiączce.Pojechałam na betę winili wieczorem czy możecie powiedzieć te które robiliście betę w dniu miesiączki ile wynosiła ?
Na pewno! 3mam kciuki!A mnie dziewczyny strasznie to męczy, że w tamtym tyg w środę zarodek liczył 1,38 cm a wczoraj 1,48 cm to aż dziwne że przez tydzień urósl tylko 1mmWedług apki powinnam być dzisiaj w 8 tyg 5 dni więc coś tu nie gra. Udało mi się załatwić dzisiaj wizytę u zupełnie innego lekarza z innym sprzętem bardzo ciężko się do niego dostać jest bardzo dobry, konkretny ale wyprosiłam go przez tel. Muszę rozwiać wszelkie wątpliwości zanim polecę w poniedziałek tym bardziej, że nie będzie mnie 2 tyg. Mam wizytę na 14.30 tak więc mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze
![]()
Byłam przekonana, że to twa znacznie dłużejOgólnie nie boli bardziej niż wbicie igły, bo już po wbiciu nic nie czuć. Sam proces oddawania to ok 6-8 min na leżance przy pracy ręką na pobudzenie przepływu. Po zazwyczaj organizm dostaje dużego kopa, jest przypływ sił itp. Nie na darmo sportowcy robią sobie transfuzje ze świeżej krwi na poprawę wyników organizmu.
Ja teraz przed tą ciążą (ok 3-4 tyg) też oddałam właśnie na poprawę jakości krwi - na pewno nie zaszkodzi. Do tego teraz 2 dni wolnego + dużo czekolady i pewne przywileje (np pierwszeństwo w wizytach na nfz) więc same plusy hehe. Polecam jak ktoś nie ma przeciwwskazań lub ma chęć i siłę![]()
Ja w sumie też czuje się taka opuchnięta, ale i tak mniej niż z 2 tygodnie temu. Ale palce to dramatJa cała spuchłam, mam już +2,5 kg na plusie z samej wody. Najwiecej na brzuchu i wyglądam jak 4-5 miesiąc ciąży![]()
Ja też mam taki brzuchJa cała spuchłam, mam już +2,5 kg na plusie z samej wody. Najwiecej na brzuchu i wyglądam jak 4-5 miesiąc ciąży![]()