Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie, zastanawiałam się nad jakąś Panią doktor (już nie pamiętam nazwiska) bo przyjmowała też w Tuchowie, ale ciężko było się do niej dostać, więc z tego względu z polecenia mam super lekarza z Podkarpacia, kawałek mam do niego, ale jest zawsze pod telefonem i szybko przyjmuje gdy coś się dzieje, ma też podpisane umowy z Tuchowem i Tarnowem i w sumie do Tuchowa mi polecił się zapisać na prenatalne, bo on robi prywatnie , a ja się łapie na te refundowane. Ogólnie to ciężko mi było się umówić do kogoś tutaj, bo nie znałam tych lekarzy, bo wcześniej mieszkaliśmy w Warszawie dość długi okres i myślałam, że tam przyjdzie mi prowadzić ciążę, aż nagle zdecydowaliśmy się wrócićlekarza prowadzącego też macie w Tarnowie ?![]()
Też tak miałam przez jeden dzień, ale wróciło. Nie zamartwiaj się, bo objawy czy brak objawów to żaden wyznacznik.Dziewczyny, nie wiem co myśleć...do wczoraj czyli przez 1,5 tyg byłam nie do życia z tymi mdloścismi..dziś wstałam i nic, zero, zjadlam juz 2 posilki ...czy to normalne?
Oczywiście naczytałam się na necie wiadomo o czym i teraz schizuje![]()
Tak! Już się udało usłyszeć serduszko! Bije pięknie..Witaj, gratulacjebylas juz u lekarza? Jak sie czujesz?
ja taklekarza prowadzącego też macie w Tarnowie ?![]()
ja tez sie nie spodziewalamNie spodziewałam się, że ktoś będzie z tych okolic a tu jest nas trzy![]()
Też długo zastanawiałam się jakiego lekarza wybrać, ale zostałam przy tej do której chodziłam jeszcze przed ciążą ( przyjmuje w Tarnowie ) do tej pory jestem bardzo zadowolona... Zobaczę jak będzie wyglądać moja wizyta we wtorek. Byłam na wizycie u innego ( bardzo polecany lekarz w Tarnowie ) bo akurat Lekarz który mnie prowadzi był na urlopie a ja chciałam zobaczyć już serduszkoNie, zastanawiałam się nad jakąś Panią doktor (już nie pamiętam nazwiska) bo przyjmowała też w Tuchowie, ale ciężko było się do niej dostać, więc z tego względu z polecenia mam super lekarza z Podkarpacia, kawałek mam do niego, ale jest zawsze pod telefonem i szybko przyjmuje gdy coś się dzieje, ma też podpisane umowy z Tuchowem i Tarnowem i w sumie do Tuchowa mi polecił się zapisać na prenatalne, bo on robi prywatnie , a ja się łapie na te refundowane. Ogólnie to ciężko mi było się umówić do kogoś tutaj, bo nie znałam tych lekarzy, bo wcześniej mieszkaliśmy w Warszawie dość długi okres i myślałam, że tam przyjdzie mi prowadzić ciążę, aż nagle zdecydowaliśmy się wrócić![]()
To jest normalne organizm już się przyzwyczaił do hormonów i mogą ustąpić całkowicie albo się zmniejszyćDziewczyny, nie wiem co myśleć...do wczoraj czyli przez 1,5 tyg byłam nie do życia z tymi mdloścismi..dziś wstałam i nic, zero, zjadlam juz 2 posilki ...czy to normalne?
poczekaj poczekaj moze przyjda wieczorem ze zdwojona mocaDziewczyny, nie wiem co myśleć...do wczoraj czyli przez 1,5 tyg byłam nie do życia z tymi mdloścismi..dziś wstałam i nic, zero, zjadlam juz 2 posilki ...czy to normalne?
Mam dokładnie tak samo, nie mogę pić wody, bo dosłownie mi po niej niedobrzeDziewczyny czy wam też woda w ogóle nie smakuje?? Mnie wręcz do wymiotów doprowadza , jak nawadniac się skoro woda nie wchodzi w grę![]()