• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Noo mu każdy kalkulator co innego ja miałam 22 ma

Ja miałam 22 mają cykle 30 dniowe i w aplikacji flo pokazuje 3 marca a w pragną 25 luty niewiem czemu taka rozbieżność najlepsze jest to że tygodnie pokazuje te same a ciaza trwa 40 tygodnibto jak możliwe dwa terminy albo ten sam termin a różne tygodnie. Te aplikacje coś mnie wybijają z tropu 😅
Skoro

Noo mu każdy kalkulator co innego ja miałam 22 ma

Ja miałam 22 mają cykle 30 dniowe i w aplikacji flo pokazuje 3 marca a w pragną 25 luty niewiem czemu taka rozbieżność najlepsze jest to że tygodnie pokazuje te same a ciaza trwa 40 tygodnibto jak możliwe dwa terminy albo ten sam termin a różne tygodnie. Te aplikacje coś mnie wybijają z tropu 😅
Skoro miałas 22 maja to by się zgadzało, ze mamy tydzien róznicy😁 myślę, że 25 luty to będzie ta prawidłowa data🙈

Powiem Wam ze kompletnie nie czuje się ciążowo, chociaż to moja pierwsza „zdrowa” ciąża Wiec nie wiem jak to jest w sumie 😂 Ale czuje się normalnie, czasami trochę bolą piersi ale nie non stop, jestem senna i to byłoby na tyle 😂

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry