Kotciara
Moderator
Ale że parówka ma być w toście czy tosty zagryzasz parówką? Mózg.exewczoraj mi się chciało tostów z parówka, ale mój się nie dał namówića samej dla siebie to mi się nie chciało
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale że parówka ma być w toście czy tosty zagryzasz parówką? Mózg.exewczoraj mi się chciało tostów z parówka, ale mój się nie dał namówića samej dla siebie to mi się nie chciało
Mi urosły trzy razy. Na początku ciąży, pod koniec, a jak zaczęłam karmić to już w ogóle kosmos. Także miałam po 2-3 staniki na pierwsze dwa etapy, a do karmienia kolejnych kilka.Dziewczyny, mam pytanie o bieliznę, a konkretniej o staniki. Dostałam właśnie smsa z mojego ulubionego sklepu z bielizną i zastanawiam się, czy czegoś sobie nie sprezentować. Pytanie tylko, jak mocno rosną piersi w ciąży? O rozmiar? To moja pierwsza ciąża, więc nie wiem jeszcze czego się spodziewać
Póki co staniki których teraz używam są już lekko za ciasne. Zastanawiam się nad zakupem nowych, ale większych o miseczkę. Nie wiem tylko czy za miesiąc znowu nie będę musiała robić zakupów
. Na pewno jest to sprawa indywidualna, ale gdyby któraś z Was chciała się podzielić swoimi przeżyciami, to będę wdzięczna
![]()
w toście !!Ale że parówka ma być w toście czy tosty zagryzasz parówką? Mózg.exe![]()
Trzymam kciukiJuż czekam… zaraz mnie nerwy zjedzą
Pi strasznie rosły piersi o 2-3 rizmuary albo i 4 ale np mojej bratowej wogole wszystko zależy od organizmuDziewczyny, mam pytanie o bieliznę, a konkretniej o staniki. Dostałam właśnie smsa z mojego ulubionego sklepu z bielizną i zastanawiam się, czy czegoś sobie nie sprezentować. Pytanie tylko, jak mocno rosną piersi w ciąży? O rozmiar? To moja pierwsza ciąża, więc nie wiem jeszcze czego się spodziewać
Póki co staniki których teraz używam są już lekko za ciasne. Zastanawiam się nad zakupem nowych, ale większych o miseczkę. Nie wiem tylko czy za miesiąc znowu nie będę musiała robić zakupów
. Na pewno jest to sprawa indywidualna, ale gdyby któraś z Was chciała się podzielić swoimi przeżyciami, to będę wdzięczna
![]()
Ja jestem jakieś 5+5 dzisiaj,a juz wydaje mi się, że są conajmniej pół rozmiaru większeDziewczyny, mam pytanie o bieliznę, a konkretniej o staniki. Dostałam właśnie smsa z mojego ulubionego sklepu z bielizną i zastanawiam się, czy czegoś sobie nie sprezentować. Pytanie tylko, jak mocno rosną piersi w ciąży? O rozmiar? To moja pierwsza ciąża, więc nie wiem jeszcze czego się spodziewać
![]()
Wiem wiem pomyliłam sięWłaśnie mleko musi być pasteryzowane
Możesz je zjeść na gorąco z żurawiną np. jak lubisz. Powyżej 60 stopni pozbędziesz się ewentualnych bakterii. Ja tak w poprzedniej ciąży zjadałam wszystkie niedozwolone sery w formie zapiekanej itd.Wiecie może czy te białe oscypki niewędzone można jeść w ciąży? Właśnie rodzice mi przywieźli, mam na nie ogromną ochotę ale nie wiem czy się nie powinnam obejść tylko smakiem![]()