Beta z krwi jest liczona jakby od pierwszego dnia miesiączki?hejwychodzi na to, że jesteś na początku 5 tyg
ja miałam 28.05 pierwszy dzień ostatniej miesiączki i termin wychodzi mi na 3 marca a mam 4 tydz i 6 dzień
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Beta z krwi jest liczona jakby od pierwszego dnia miesiączki?hejwychodzi na to, że jesteś na początku 5 tyg
ja miałam 28.05 pierwszy dzień ostatniej miesiączki i termin wychodzi mi na 3 marca a mam 4 tydz i 6 dzień
Ja mam 28.05 i mi z aplikacji tech wychodzi 3 marcaCześć, z bety wynika ze to 4 tydzień, przedział referencyjny wynosi od 9,50 do 750 w tym okresie. Mamy te samą datę ostatniej miesiączki, mój termin wg kalkulatora dnia porodu to 3 Marca![]()
ale super! Czyli jesteśmy marcowe!Cześć, z bety wynika ze to 4 tydzień, przedział referencyjny wynosi od 9,50 do 750 w tym okresie. Mamy te samą datę ostatniej miesiączki, mój termin wg kalkulatora dnia porodu to 3 Marca![]()
Ja mam 28.05 i mi z aplikacji tech wychodzi 3 marca![]()
Znaczenie ma pewnie dlugosc cyklu? Tak strzelam.Ja mam 28.05 i mi z aplikacji tech wychodzi 3 marca![]()
Kiedy udać się na pierwsza wizytę?Znaczenie ma pewnie dlugosc cyklu? Tak strzelam.
W każdym razie, data do potwierdzenia podczas wizyty u gin![]()
Nie, beta pojawia się po zagnieżdżeniu zarodka a więc ok 6-7 dnia po zapłodnieniu jakoś tydzień po owulacjiBeta z krwi jest liczona jakby od pierwszego dnia miesiączki?![]()
Spokojnie, po to tu jesteśmy aby się wspierać i doradzać sobieMieszkam we Włoszech jeszcze nie ogarniam tego wszystkiego.![]()
Myślę, że spokojnie w 6-7 tyg wtedy bedzie juz widoczny zarodek w raz z serduszkiem bijącymKiedy udać się na pierwsza wizytę?