ladydaise
Fanka BB :)
Nie zapomniane chwileJednak zdjęcie zupełnie nie odzwierciedla tego, co widziałam . Widziałam raczki, nóżki i nawet ruszył rączkaa na zdjeciu tego nie ma
Ja dziś przy tym serduszku i 8mm szczęścia też się poplaklam ...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie zapomniane chwileJednak zdjęcie zupełnie nie odzwierciedla tego, co widziałam . Widziałam raczki, nóżki i nawet ruszył rączkaa na zdjeciu tego nie ma
Dzisiaj już 6+5Superowoktóry tydzień ?
jesli na nfz to nie zawsze daja, z corka nie mialam ani jednego zdjecia fakt bylo to juz 7 lat temu. Teraz prywatnie dostaje za kazdym razem kilkaI na 11.09 badania prenatalne umówione![]()
Wczoraj byłam na pierwszej wizycie, lekarz zrobił mi usg wszystko mi pokazał, wyjaśnił ale tak teraz o tym pomyslalam to nie dostałam zdjęcia czy to normalne ?
dokladnie, ja na usg tez widzialam jak maluch ruszal raczkamiJednak zdjęcie zupełnie nie odzwierciedla tego, co widziałam . Widziałam raczki, nóżki i nawet ruszył rączkaa na zdjeciu tego nie ma
Wlasnie to nie nfz,tylko na luxmed...ja już mam dwa! Na szczęście Pan doktor daje. Na NFZ nie dają chyba chętnie. W sumie to mam 3, ale na jeden tylko mały pęcherzyk, wiec nie liczę![]()
a to wstręciuchy!!! Zaskoczyłaś mnie. Koniecznie upomnij się następnym razemWlasnie to nie nfz,tylko na luxmed...
Super brawoWszystko super, serce bije, maleństwo miało już prawie 8 mm, krwiak się wchłonąłwszystko jest na dobrej drodze.
@Kotciara proszę o wpisanie mnie na 16.08 na wizytę i na 13.09 na prenatalne![]()
Ja miałam podobną sytuację z Utrogestanem. Dostałam od lekarza recepty na nietypowe paczki i specjalnie dla mnie z hurtowni sprowadzali. Standardowo sprzedają do 15 sztuk a ja mam opakowania po 21 sztuk. Może to podobna sytuacja?Pytanie do dziewczyn biorących duphaston...
Wysłałam męża po receptę i wrócił z niczym bo na recepcie jest Duphston 10mg 28 tabletek
Pani mu powiedzial że jest tylko po 20 tabletek i lekarz musi poprawić receptę bo nie może mu sprzedać...dzizesss
Sprawdziłam w necie i też nie widzę tych pp 28 tabletek...zerknięcie proszę czy bierzecie taki tak w załączonym zdjęciu? Czy ten po 28 tabletek jest jakich inny? Zgłupiałam...