olis87
Fanka BB :)
O matko! Ale to podrozalo. Ja placilam ok 50zl 5lat trmu. Ale nigdy nie robilam tego czynnika łozyskowego. Pierwsze slyszenie to same badania, usg to osobna sprawamam zrobic te 3 co sa na zdjeciu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O matko! Ale to podrozalo. Ja placilam ok 50zl 5lat trmu. Ale nigdy nie robilam tego czynnika łozyskowego. Pierwsze slyszenie to same badania, usg to osobna sprawamam zrobic te 3 co sa na zdjeciu
Ja to mam w tym samym budynku co badanie usg, zaraz po usg zabierają mnie do innej sali i tam pobierają krew, to jest klinika gymcentrum.@Kotciara weź dopisz tam na tablicy wizytę 25.08 jeszcze
Dziewczyny a ta krew do prenatalnych to się normalnie w punkcie pobrań oddaje??ile tak mniej więcej kosztuje???
Ja mam tak non stop. Dzisiaj rano wstałam i mówię zmartwiona do męża, że nic mi nie jest. Zero mdłości, zero ciągnięcia tam na dole i że już się zaczynam martwić. Nie wiem czy minęła godzina i ledwo byłam w stanie przebrnąć przez śniadanie.. A potem tylko gorzej. Są gorsze i lepsze dni, albo gorsze i lepsze godzinyDziewczyny które mają mdłości... Powiedzcie czy u Was też czasem jest tak że są i nagle znikają i znów się pojawiają?
Tak mam, najgorzej u mnie jest rano i czasami wieczorami... Dziś mąż zamówił mi w aptece krople które przepisała mi lekarz, mam nadzieję że chociaż trochę mi pomogąDziewczyny które mają mdłości... Powiedzcie czy u Was też czasem jest tak że są i nagle znikają i znów się pojawiają?
o to to, dokładnie, a jadło się... i nie myślało o toksie... jakoś człowiek nauczony, że to zdrowo tak prosto z krzakaWystarczy też zjedzenie nieumytych owoców, mięsozarażenie od kota to w sumie nie aż taka częsta sprawa. Żeby koci kał zarażony tokso był zakaźny musi kilka dni poleżeć w kuwecie. A nie sądzę,żeby ktoś sobie pozwolił na takie "przyjemności"
Kochana cudownie teraz juz wszystko będzie dobrzecJestem po wizycie. USG pokazało dokładnie to samo co wynika z wyliczeń, czyli 6-4. Lekarka powiedziała, że wszystko wygląda dobrze, przepływy prawidłowe, zarodek żywy, krwiaka brak i kontrola za 2 tygodnie. Wszyscy płakali, mąż, ja i lekarce też się łezka zakręciła po naszych dotychczasowych przejściach![]()