nasze_kolejne_szczęście
Fanka BB :)
A co do leków mam przepisany duphaston w tabletkach i cyclogest .. Jakie to mialo by mieć działanie? Nigdy nie miałam tego typu leczenia?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
działa, działa... Tylko droga dlatego zainwestowałam w mięteDziewczyny które biorą powiedzcie mi jak działa na Was lek xonvea czy pomaga ?.. On faktycznie uzaleznia tak jak piszą na forach?
Ja 85 ...a z jaką wagą startujecie jak można zapytać?
To mamy podobną wagę startowąJa 85 ...
W ciazy z córką przytyłam 15 kg.
Masakra! Moja dama z TV to pikuś przy tym Ważne, że jesteście już na swoimMy mieszkamy juz 2 lata w domu, choc dopiero w ttm tyg malujemy sciany. Chcielismy sie wyniesc szybko z bloku ze wzgledu na nieodpowiedzialnych sasiadow z klatki, ktorym psy uciekaly z mieszkania i biegaly po klatce w samopas. A to nie malutkie pieski tylko jakies rotwailery czy cos podobne. Piana z pyska, mord w oczach. Jak.kiedys otowrzyla sie windani ten pies skoczyl.mi na wozek corka to powiedzialam dosc. Dobralismy kredytu i koedzkamy w niewykonczonym domu ale na swoim
Ale cudnie!O właśnie maz wyskoczyl do ogrodka po ogorki na kolacje a tu taki widok bajeczny