nasze_kolejne_szczęście
Fanka BB :)
A co do leków mam przepisany duphaston w tabletkach i cyclogest .. Jakie to mialo by mieć działanie? Nigdy nie miałam tego typu leczenia?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
działa, działa... Tylko droga dlatego zainwestowałam w mięteDziewczyny które biorą powiedzcie mi jak działa na Was lek xonvea czy pomaga ?.. On faktycznie uzaleznia tak jak piszą na forach?
Ja 85 ...a z jaką wagą startujecie jak można zapytać?![]()
To mamy podobną wagę startowąJa 85 ...
W ciazy z córką przytyłam 15 kg.
Masakra! Moja dama z TV to pikuś przy tymMy mieszkamy juz 2 lata w domu, choc dopiero w ttm tyg malujemy sciany. Chcielismy sie wyniesc szybko z bloku ze wzgledu na nieodpowiedzialnych sasiadow z klatki, ktorym psy uciekaly z mieszkania i biegaly po klatce w samopas. A to nie malutkie pieski tylko jakies rotwailery czy cos podobne. Piana z pyska, mord w oczach. Jak.kiedys otowrzyla sie windani ten pies skoczyl.mi na wozek corka to powiedzialam dosc. Dobralismy kredytu i koedzkamy w niewykonczonym domu ale na swoim
Ale cudnie!O właśnie maz wyskoczyl do ogrodka po ogorki na kolacje a tu taki widok bajeczny![]()