Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u mnie dzisiaj nalesniki z nadzieniem od pierogow ruskichZachciało mi się wczoraj krokietów ze szpinakiem i sernika i co? Od rana siedzę w garach, zaraz mnie coś trafiJestem wykończona, a tu krokiety trzeba jeszcze zawinąć i opanierować. A pewnie zrobię i stwierdzę, że w sumie to już wcale nie mam ochoty
![]()
ja ciagle nie mogę uwierzyć dlaczego w każdej ciąży musi mnie tak męczyćJa dalej nie wierzę jaką moc mają te tabletkiNa tabletkach mam mdłości, zdarzają się wymioty ale jest względnie. W tamtym tygodniu tabletki skończyły się, a ja czekałam na receptę przez co w jednym dniu niestety ich nie wzięłam. Aż ciężko policzyć ile razy byłam w toalecie - rano, w pracy, wieczorem, dramat
![]()
Też mam dziś 10+0 i wydaje mi się lekko zaokrąglonyA macie już widoczne brzuszki? Wiem, że całkiem niedawno był poruszany ten temat, ale jestem ciekawa czy coś się od tego czasu zmieniło
Dziś pokazuje mi wdzięczne 10+0, ale jako że na brzuchu mam kilka niechcianych fałdek to nie wiem ile z tego to tłuszcz a ile ciąży.Chociaż mam wrażenie, że mam bardziej wypchany brzuch, nawet podczas leżenia.
Coraz większe te dzidziusieJestem podzidzia rośnie
ma już 2.43 cm. Serce bije jak dzwon
![]()
Zazdroszczę chęci do robienia tego wszystkiegoZachciało mi się wczoraj krokietów ze szpinakiem i sernika i co? Od rana siedzę w garach, zaraz mnie coś trafiJestem wykończona, a tu krokiety trzeba jeszcze zawinąć i opanierować. A pewnie zrobię i stwierdzę, że w sumie to już wcale nie mam ochoty
![]()
Ja wczoraj prawie zwymiotowałam patrząc jak mąż je na śniadanie parówki cielęce, a dzisiaj.. rzuciłam się na nieZachciało mi się wczoraj krokietów ze szpinakiem i sernika i co? Od rana siedzę w garach, zaraz mnie coś trafiJestem wykończona, a tu krokiety trzeba jeszcze zawinąć i opanierować. A pewnie zrobię i stwierdzę, że w sumie to już wcale nie mam ochoty
![]()
Norma z tym rozchwianiem gastronomicznymJa wczoraj prawie zwymiotowałam patrząc jak mąż je na śniadanie parówki cielęce, a dzisiaj.. rzuciłam się na nie
Dlatego nie robię ich zbyt często, musi mnie naprawdę najść ochota i determinacja.Zazdroszczę chęci do robienia tego wszystkiegoprzecież przy krokietach jest masa roboty
ja to jednak leniwa klucha jestem
![]()
Mi się poprawia właśnie po zjedzeniu czegoś, jak się przeglodze to najgorsze mdłościNorma z tym rozchwianiem gastronomicznym
Ja dzisiaj po raz pierwszy odkąd jestem w ciąży, czuje się gorzej niż na kacu. Walczę zniewiarygodnie. A z uwagi ze jestem w pracy i dziś zapowiada się dłużej niż przepisy pozwalają, to nic nie jem żeby nie dawać pretekstów żołądkowi
![]()