Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Przytrzymaj dłużej Lubię toDziewczyny jak dajecie te reakcje z serduszkami itp? Ja mogę dać tylko „lubię to”![]()
aaaah działa!Przytrzymaj dłużej Lubię to
Dłużej przetrzymaj i wyskoczą ci różne emotionkiDziewczyny jak dajecie te reakcje z serduszkami itp? Ja mogę dać tylko „lubię to”![]()
Zależy czy będziesz karmić tylko piersią czy z butelki. Jak sama piersią, to może być trudniej, bo nie wiadomo kiedy dziecko zgłodnieje, a wtedy tata nie pomoże. Ja karmiłam tylko piersią, na butelke moje dziecko nie chciało patrzeć, więc przez pierwsze miesiące bez dziecka mogłam iść na chwilę po karmieniu na zakupy czy spacer, ale na dłuższe wyjscie w moim przypadku nie dało rady.A powiedzcie mi doświadczone mamy, czy jak bobas ma takie 3 miesiące to jest szansa na wyjście na siłownię na trening, na basen itp? Taki maluch zostanie z tatą? Dotychczas miałam bardzo aktywny tryb życia, 3 treningi na siłowni, 1 basen plus joga. Chciałabym wrócić do trybu sportowego po połogu, chociaż 2 razy w tygodniu odbyć jakiś trening, ale zastanawiam się czy to realne na początku, takie 2 h godzinki urywki gdy mąż może zostać z maluchem.
A powiedzcie mi doświadczone mamy, czy jak bobas ma takie 3 miesiące to jest szansa na wyjście na siłownię na trening, na basen itp? Taki maluch zostanie z tatą? Dotychczas miałam bardzo aktywny tryb życia, 3 treningi na siłowni, 1 basen plus joga. Chciałabym wrócić do trybu sportowego po połogu, chociaż 2 razy w tygodniu odbyć jakiś trening, ale zastanawiam się czy to realne na początku, takie 2 h godzinki urywki gdy mąż może zostać z maluchem.
Hehe. Ja w pierwszej ciąży nastawiłam się na chłopca, wyobrażałam sobie kącik dziecięcy w kolorach niebieskich, zielonych. Jak oglądałam rzeczy dla niemowlaka to tylko takie dla chłopca. Byłam pewna . A tu córkaJa mam przeczucie, że chłopak. I to nie jest kwestia chcę czy nie chcę, tylko czuję, że chłopak. Zdziwię się jeśli powiedzą inaczej![]()
Córkę od razu na pierwszym prenatalnym dr wypatrzyła. Z kąta kręgosłupa, nie genitaliach, mowi że w 95%przypadkach się nie myli. Syna przy pierwszych prenatalnych inna dr obstawiała że jest dziewczynką(to dlatego mąż się nastawił i teraz chce dziewczynkę), po miesiącu że chłopak i na II prenatalnych tylko to potwierdziliśmy.
Trochę mnie kusi żeby mieć niespodziankę przy porodzie. Nie mamy w życiu dużo okazji do niespodzianek![]()