Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tez widziałam ten cyrkTutaj na forum jest chyba kilka takich tematów za które może się dostać po dupskuwidziałam też, że lepiej nie poruszać tematu l4
Kurczę to każdego indywidualna sprawa jest, słabe, że kobiety tak na siebie najeżdżają. Mam nadzieje, że na naszym forum tak nie będzieJest duża nagonka na dziewczyny, które biorą l4 pomimo dobrego samopoczucia. Z różnych powodów... polecam przejrzeć forum, chociaż ja ostatnio byłam w szoku jak dziewczyny ostro się krytykują. I nie wiem czy nie żałuję, że to przeczytałam![]()
U mnie tak wyglada pęcherzyk ciążowy. Dwóch ginekologów zwróciło na to uwagę, że jest nieregularny kształt. W piątek byłam w szpitalu, byłam wtedy 6t6d i doktor zauważyła zarodek 2mm i wątpliwe tętno zarodka.@PepkaS a masz może zdjęcie z USG? Co to znaczy że nieregularny kształt? Bo mój w pierwszej ciąży i teraz jest w kształcie takiej fasolki.
Idealnie to ujęłaśTez widziałam ten cyrkidziesz na l4 w ciąży? Na stos z Tobą
![]()
Mój pęcherzyk też był taki nieregularny lekarz mówił że jest za mały, zarodek z sercem już był. I echo takie sobie, też mówił że częstotliwość bicia jako tako... Ten mój pęcherzyk przypominał jakby PolskeU mnie tak wyglada pęcherzyk ciążowy. Dwóch ginekologów zwróciło na to uwagę, że jest nieregularny kształt. W piątek byłam w szpitalu, byłam wtedy 6t6d i doktor zauważyła zarodek 2mm i wątpliwe tętno zarodka.
Jutro idę do gin, więc zajrzy tam i zobaczymy, ale w piątek też mam wizytę w szpitalu. Ogólnie dostałam sygnał, żebym się nie nastawiała, może być tak, że zarodek się nie rozwiniei nastąpi poronienie. Dlatego chodzę jak na tykającej bombie.
Czytałam tu na forum, że kobiety miały takie nieregularne pecherzyki i niektóre z nich donosiły ciąże i dzieciaczki są zdrowe. A tym, którym się nie udało nastąpiło poronienie.