Migdałkowa
Fanka BB :)
Mnie właśnie ten sok robi mega na mdłościOoo idealnie kupiłam sobie wczoraj świeżo wyciskany sok pomarańczowyale byłam w trasie i musialm się napić czegoś innego niż wody bo bym chyba puściła pawia
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie właśnie ten sok robi mega na mdłościOoo idealnie kupiłam sobie wczoraj świeżo wyciskany sok pomarańczowyale byłam w trasie i musialm się napić czegoś innego niż wody bo bym chyba puściła pawia
![]()
Bo z mleka niepasteryzowanego?Teraz czytam, że sera feta też nie mozna.. super bo jadłam przez ostatnie 2 dni![]()
Ja też jem pasztet. Nie dajmy się zwariować. Listerioza może być wszędzie nawet w lodach, mięsie, jogurcie, mleku i innych serachNo nie można - jest tez zagrożenie listerioza. A jeszcze w pasztecie jest dodatkowy problem z podrobami. Można by sobie pewnie jakiś swój w domu zrobić ale ja aż taka miłośniczka nie jestem żeby się w to bawić
Ale mam dobry przepis na pasztet z marchewek jak cośi jego pewnie niebawem upiekę
![]()
Zawsze wpisujesz pierwszą wartość. Pomiary pod rząd nie są miarodajne. Ja też przy drugim pomiarze mam zawsze niższe ciśnienie.Ja z tymi ciśnieniomierzami to nie wiem jak jest, wchodzę do gabinetu mam za wysokie (ale to normalne bo się denerwuje) w domu mierze 3 razy pod rząd i za każdym razem inne np 128/82 puls 86, później 117/76 puls 88 i za 3 razem 110/77 puls 87 i cholera nie wiem jakie wpisać do tego notesiku![]()
Ja mam pyszny przepis na pieczona fetę z pomidorami i potem to jem z makaronemTeraz czytam, że sera feta też nie mozna.. super bo jadłam przez ostatnie 2 dni![]()
I ja to szanujeI tym sposobem skończyłam ostatnio z magnumem za 10 zł![]()
Mięsa surowego tez nie jem, a po obróbce termicznej nie ma problemu, z lodów takich naturalnych tez zrezygnowałam na czas ciąży. Sery powinno się jesc tylko z mleka pasteryzowanego. Podstawa tez jest żeby wszytskie produkty jesc świeże i je właściwie przechowywać. Co do pasztetu, aż taka miłośniczka nie jestem żeby ryzykować. Myśle ze każda sama musi ocenić ryzykoJa też jem pasztet. Nie dajmy się zwariować. Listerioza może być wszędzie nawet w lodach, mięsie, jogurcie, mleku i innych serachtrzeba by nic nie jeść
OooJa mam pyszny przepis na pieczona fetę z pomidorami i potem to jem z makaronemwtedy juz nie ma problemu bo wszytskie bakterie pójdą w obróbce
![]()
Oooo, moje ulubioneI ja to szanujeZobacz co trzymam w zapasie w zamrażalce
Polecam, wychodzi ekonomiczniej i można do woli podjadać
![]()