Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja jestem 8+5 i dzisiaj rano wstałam w miarę sprawnie. Nawet dotknęłam piersi i myślę sobie, że mniej bolą. Zjadłam sobie śniadanko i jeb. Oddałam od razu, wczoraj to samo.. a do tej pory wymiotowałam tylko raz. Ale za to wróciło mi trochę energii. Popracowałam trochę w ogrodzie i byłam na grzybach.. I wiadomo, musiałam sobie to potem odespać, ale czułam się dobrze!Dziewczyny które są/były 8/9 tydzień jak Wasze objawy? Nasiliły się? Zmniejszyły? Jak się czujecie?
Ja też byłam wczoraj na grzybach i się zastanawiam co dalej będzie z moją kondycją ...Ja jestem 8+5 i dzisiaj rano wstałam w miarę sprawnie. Nawet dotknęłam piersi i myślę sobie, że mniej bolą. Zjadłam sobie śniadanko i jeb. Oddałam od razu, wczoraj to samo.. a do tej pory wymiotowałam tylko raz. Ale za to wróciło mi trochę energii. Popracowałam trochę w ogrodzie i byłam na grzybach.. I wiadomo, musiałam sobie to potem odespać, ale czułam się dobrze!
Ja w pracy mam problem z chodzeniem po schodach a nie chce mówić ze jestem w ciąży jeszcze mecze sie jak jakaś stara babciaJa też byłam wczoraj na grzybach i się zastanawiam co dalej będzie z moją kondycją ...każda górka to jakbym się wspinała niewiadomo gdzie
przyjechałam taka zmęczona, że pół dnia spałam. Dziś normalnie czuje, że mam zakwasy od podnoszenia nóg
a co najlepsze... godziny chodzenia i 0 grzybów. Ani trującego nie widziałam
![]()
Moje w 7 tyg ustały, teraz jestem w 10tyg i od tamtej pory mam mdłości czy ból piersi raz na jakiś czas tylkoDziewczyny które są/były 8/9 tydzień jak Wasze objawy? Nasiliły się? Zmniejszyły? Jak się czujecie?
Mi się nasiliły niestety jeśli chodzi o mdłości, wcześniej było dużo lepiej. Ból piersi nieprzerwanie. I okropna senność.Dziewczyny które są/były 8/9 tydzień jak Wasze objawy? Nasiliły się? Zmniejszyły? Jak się czujecie?
U mnie w okolicy 6 tygodnia też objawy minęły, może nie całkiem i nie na cały czas, ale było wyraźnie lepiej. Bardzo się martwiłam, ale okazało się, że niepotrzebnie. Po 8 tyg na chwilę znowu wróciły, minęły, w 10 wróciły na trzy dni i znowu mijająDziś zaczęłam 7 tydzień i objawy raz są, raz nie ma. Wczoraj cały dzień nic. Dziś od rana mdłości ( ale nie wiem czy to nie skutek Duphastonu). Nawet już chyba tak często nie sikam. Mam nadzieję, że wszystko ok.